اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

وقت عصبانیت این سوره را بخوانید

وقت عصبانیت این سوره را بخوانید
مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود:هر وقت از کسی یا چیزی عصبانی شدید سوره کافرون را بخوانید. کمک می‌کند، قوّه می‌آورد، تمام نعمت‌ها در آن هست. تمام استغفارها در آن است. تمام دشمنی با دشمنان خدا در آن است. تمام جهادها در آن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود: فرموده کسانی که با شما دشمن هستند و ایمان به پروردگار نمی‌آورند، سوره کافرون را برایشان بخوان. امیدوارم هرچه مانع در راه خدا هست با قرائت این سوره بر طرف شود. می‌فرماید قُل یا اَیُّها الکافِرُونَ یعنی خطاب به صفات جهل بخوان قُل یا ایها الکافِرُونَ لا اَعبُدُ ما تَعبُدوُنَ فرمان مرا نمی‌برید، من هم فرمان شما را نمی‌ّبرم. وَلا أَنتُم عابِدوُنَ ما أَعبُدُ. وَلاأنَاعابِدٌ ما عَبَدتُم وَ لا أنتُم عابِدُونَ ما أَعبُدُ لَکُم دینُکُم وَ لِی دینِ (سوره کافرون) فرمود برو با جهل خود مشغول باش من هم بروم دنبال کارم. این سوره را می‌شود برای کفّار خواند، برای دشمنان امیرالمومنین(ع) هم می‌شود خواند. برای جهل باطن خود انسان، برای نفس خود انسان هم می‌شود خواند.


هر وقت از کسی یا چیزی عصبانی شدید این سوره را بخوانید. کمک می‌کند، قوّه می‌آورد، تمام نعمت‌ها در آن هست. تمام استغفارها در آن است. تمام دشمنی با دشمنان خدا در آن است. تمام جهادها در آن است. در این سوره همه اینها قرار دارد قُل یا ایها الکافِرُونَ لا اَعبُدُ ما تَعبُدوُنَ. من هرگز عبادت نمی‌کنم آنچه را که تو عبادت می‌کنی، . وَلا أَنتُم عابِدوُنَ ما أَعبُدُ. شما هم آنچه را که من می‌پرستم عبادت نمی‌کنید وَ لا أنتُم عابِدُونَ ما أَعبُدُ لَکُم دینُکُم وَ لِی دینِ مُجزا می‌کند، منزّه می‌کند. ذات خودش را با ذات امّتش را از کافران جدا می‌کند. شما هم انشاء الله این کار را انجام دهید.


هیچ قدرتی در ما نیست اِلا بِحولِ اللهِ وَ قُوَّتِهِ امام صادق(ع) چه دعایی زیبایی به ما مرحمت فرمود. آنجایی که هنگام برخاستن در نماز می‌گوییم بِحولِ اللهِ و قُوَّتِهِ اقُومُ وَاَقعُدُ (کافی جلد 3 صفحه 338)، به حول و قوه خدا بر می‌خیزم و می‌نشینم. بین دو رکعت نماز هنگام برخاستن این ذکر را می‌گوییم بِحولِ اللهِ و قُوَّتِهِ اقُومُ وَاَقعُدُ. یعنی حول و قوه از آن خداست. من فقط بر می‌خیزم و می‌نشینم، همین. والا نفع و ضرر از جانب خداست. خواب و بیدرای از آن خداست. موت و حیات از آن خداست. فقر و غنا از آن خداست. بِحولِ اللهِ و قُوَّتِهِ به حول و قوه او. من بلند می‌شوم و می‌نشینم. این فریضه است، یعنی مطیع و فرمانبردار او هستم. اگر بخواهم ساده‌تر بگویم مانند چیزی که یک حول دارد و یک مرکز، مرکز آن قوه آن است. اگر از آن چیز حول و قوه‌اش برود چه چیزی باقی می‌ماند؟ هیچ! قوه انسان هم روح و جان انسان است. حال اگر روح و جان انسان برود چه چیزی باقی می‌ماند؟ بِحولِ اللهِ و قُوَّتِهِ اقُومُ وَاَقعُدُ این اَقُومُ واَقعُدُ هم از جانب اوست. این است که خوب است حواست را جمع کنی و اقرار کنی. اقرار خوب است و شرف می‌آورد.

کتاب طوبای محبّت – ص 137
مجالس حاج محمّد اسماعیل دولابی

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه