اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نائب رئیس هیئت کشتی مازندران:

50 درصد کشتی‌گیران تیم ملی آزاد جویباری هستند/ مافیای داوری مدال طلا را از رضا یزدانی گرفت

50 درصد کشتی‌گیران تیم ملی آزاد جویباری هستند/ مافیای داوری مدال طلا را از رضا یزدانی گرفت
نائب رئیس هیئت کشتی مازندران گفت: حق کشتی جویبار داشتن امکانات بیشتر است و در سفر رئیس‌جمهور به مازندران نیز ساخت ورزشگاه 6هزار نفری مصوب شد اما تا به امروز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سلمان قادری در گفت‌وگوی اختصاصی با بلاغ اظهار کرد: 50 درصد کشتی‌گیران تیم ملی آزاد ایران جویباری هستند که در المپیک ریو خوش درخشیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بلاغ,

وی به ناداروی در کشتی رضا یزدانی با ختاگ گازیموف اشاره کرد و افزود: اگر در کشتی رضا یزدانی ناداوری نمی‌شد قطعا شانس مدال طلا بود.

نائب رئیس هیئت کشتی مازندران با انتقاد از وضعیت داوری در مسابقات کشتی المپیک ریو، خاطرنشان کرد: مافیای داوری در مسابقات کشتی المپیک ریو مشهود بود و در کشتی حسن یزدانی هم داوران ناحقی کردند اما حسن مثل شیر مدال طلا را ازآن خود کرد.

قادری به بازی‌های خوب نماینده سنگین‌وزن کشورمان اشاره کرد و گفت: کمیل قاسمی یک رکورد باورنکردنی را که کسب دو مدال المپیک در دو دوره متوالی بود به نام خود ثبت کرد که در تاریخ کشتی ایران بی‌نظیر بوده است.

وی اضافه کرد: حسن یزدانی نیز در طول 9 دقیقه فینالیست شد که رکورد جالب و کم‌نظیری در کشتی جهان به حساب می‌آید.

رئیس هیئت کشتی جویبار از مسئولان کشوری و استانی خواست تا توجه ویژه‌ای به شهرستان جویبار در عرصه ورزشی به ویژه رشته کشتی شود.

قادری با بیان اینکه در شهرستان جویبار ورزشکاران با کمترین امکانات تمرین می‌کنند، گفت: از مسئولان می‌خواهیم حداقل یک سری امکانات اولیه را در اختیار هیئت کشتی جویبار قرار بدهند تا بتوانیم نخبگان ورزشی بیشتری مثل این المپیکی‌ها به جامعه ورزشی ایران تقدیم کنیم که پرچم کشور ایران را در آوردگاه‌های مختلف جهانی به اهتزاز در بیاورند.

وی تصریح کرد: حق جویبار داشتن امکانات بیشتر است و در سفر رئیس‌جمهور به مازندران نیز ساخت ورزشگاه 6هزار نفری مصوب شد اما تا به امروز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

نائب رئیس هیئت کشتی مازندران در پایان گفت: باید نهایت تلاش خود را انجام دهیم تا این کشتی‌گیران در عرصه قهرمانی باقی بمانند و این امر فقط با حمایت‌های مسئولان محقق می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه