logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری:

اولین جشنواره مطبوعات در حوزه سلامت با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد

اولین جشنواره مطبوعات در حوزه سلامت با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد
مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، ‌از برگزاری مراسم اختتامیه اولین جشنواره مطبوعات در حوزه سلامت در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر ،عباس بحرینی مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی افزود: این جشنواره با داوری بیش از یک هزار آثار در بخش‌های، سرمقاله و یادداشت، مقاله، عکس، تیتر، خبر، ‌مصاحبه،‌ گزارش خبری و بخش ویژه تولیدات تحلیلی و معرفی ۱۲ نفر از صاحبان آثار برتر به کار خود پایان داد.

به گفته وی، آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره با موضوعات سلامت، تحول نظام سلامت، ‌نقش اقتصاد مقاومتی، ‌اقدام و عمل در بهداشت و درمان در استان و راهکارهای ارتقاء‌آن و با هدف تجلیل از فعالان خبر در حوزه سلامت و معرفی آثار خبری برتر در اولین روز از شهریورماه جاری در سالن غدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

بحرینی گفت: این جشنواره به همت مرکز روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی،‌ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل بیمه سلامت، ‌دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر،‌ هفته‌نامه عصر قلم،‌ اصحاب رسانه،‌ خبرنگاران و خبرگزاری‌ها و مطبوعات استان برگزار و در حاشیه آن از خبرنگاران فعال در حوزه سلامت نیز تجلیل بعمل آمد.

مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری افزود: از خانم‌ها محبوبه اسحاقی از خبرگزاری ایسنا،‌ بهاره صمیمی از خبرگزاری مهر،‌ الهام قربانی از هفته‌نامه عصر قلم،‌ شکوفه سلیمانی و سمیه پناهنده از خبرگزاری ایرنا، آناهیتا موجودی از خبرگزاری قدس آنلاین و مرضیه نظری‌زاده از جهانبین نیوز و آقایان: اورنگ کیانی، شجاع کریمی و سید ساجدالدین افضلی بعنوان صاحبان آثار برتر و از فاطمه احمدی و محسن غفاری بعنوان صاحبان آثار شایسته، تجلیل بعمل آمد.

بحرینی افزود: برقراری ارتباط تلفنی با دکتر هاشم‌زاده ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان و ابراز خرسندی ایشان از برگزاری جشنواره و استقبال اصحاب رسانه و اعلام برگزاری این جشنواره بصورت سالانه، ‌قرائت پیام جشنواره و اجرای موسیقی‌های شاد از دیگر بخش‌های جذاب این مراسم بود.

وی، همچنین از افتتاح نمایشگاه تاریخچه پزشکی استان در حاشیه این جشنواره خبر داد و افزود: این نمایشگاه از یکم لغایت هشتم شهریورماه جهت بازدید علاقه‌مندان دایر می‌باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه