به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها" سید کمال الدین شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در سفری که به عسلویه رفته بودید ۴ نفر از کارگران پتروشیمی جم به نمایندگی از دیگر کارگران، نامه ای به همراهان شما داده اند با این مضمون که از وضعیت نابسامان کارگران روزمزد گلایه کرده بودند و از شما به عنوان بالاترین مقام در امر سامان بخشی و ایجاد رابطه بهتر بین کارفرما و کارگر، تقاضای رسیدگی به این موضوع را داشتند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها" سید کمال الدین شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در سفری که به عسلویه رفته بودید ۴ نفر از کارگران پتروشیمی جم به نمایندگی از دیگر کارگران، نامه ای به همراهان شما داده اند با این مضمون که از وضعیت نابسامان کارگران روزمزد گلایه کرده بودند و از شما به عنوان بالاترین مقام در امر سامان بخشی و ایجاد رابطه بهتر بین کارفرما و کارگر، تقاضای رسیدگی به این موضوع را داشتند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها" سید کمال الدین شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در سفری که به عسلویه رفته بودید ۴ نفر از کارگران پتروشیمی جم به نمایندگی از دیگر کارگران، نامه ای به همراهان شما داده اند با این مضمون که از وضعیت نابسامان کارگران روزمزد گلایه کرده بودند و از شما به عنوان بالاترین مقام در امر سامان بخشی و ایجاد رابطه بهتر بین کارفرما و کارگر، تقاضای رسیدگی به این موضوع را داشتند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "منبری ها" سید کمال الدین شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در سفری که به عسلویه رفته بودید ۴ نفر از کارگران پتروشیمی جم به نمایندگی از دیگر کارگران، نامه ای به همراهان شما داده اند با این مضمون که از وضعیت نابسامان کارگران روزمزد گلایه کرده بودند و از شما به عنوان بالاترین مقام در امر سامان بخشی و ایجاد رابطه بهتر بین کارفرما و کارگر، تقاضای رسیدگی به این موضوع را داشتند., "منبری ها",شهریاری ادامه داد: نمی دانم که این نامه به دست شما رسیده است یا خیر، ولی این کارگران روز بعد از مسافرت شما از کار برکنار شدند.
, شهریاری ادامه داد: نمی دانم که این نامه به دست شما رسیده است یا خیر، ولی این کارگران روز بعد از مسافرت شما از کار برکنار شدند., شهریاری ادامه داد: نمی دانم که این نامه به دست شما رسیده است یا خیر، ولی این کارگران روز بعد از مسافرت شما از کار برکنار شدند., شهریاری ادامه داد: نمی دانم که این نامه به دست شما رسیده است یا خیر، ولی این کارگران روز بعد از مسافرت شما از کار برکنار شدند.,نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس تاکید کرد: آیا گستاخی، ضعف و ناتوانی وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی آنقدر زیاد شده که به نامه اعتراض، به این شکل رسیدگی می شود؟
, نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس تاکید کرد: آیا گستاخی، ضعف و ناتوانی وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی آنقدر زیاد شده که به نامه اعتراض، به این شکل رسیدگی می شود؟, نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس تاکید کرد: آیا گستاخی، ضعف و ناتوانی وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی آنقدر زیاد شده که به نامه اعتراض، به این شکل رسیدگی می شود؟, نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس تاکید کرد: آیا گستاخی، ضعف و ناتوانی وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی آنقدر زیاد شده که به نامه اعتراض، به این شکل رسیدگی می شود؟,شهریاری در پایان گفت: از وزیر کار درخواست می کنم که هرچه سریعتر به شکایات کارگران رسیدگی کند و اجازه ندهد کارگران بیش از این مورد ستم قرار بگیرند./ انتهای پیام
, شهریاری در پایان گفت: از وزیر کار درخواست می کنم که هرچه سریعتر به شکایات کارگران رسیدگی کند و اجازه ندهد کارگران بیش از این مورد ستم قرار بگیرند./ انتهای پیام, شهریاری در پایان گفت: از وزیر کار درخواست می کنم که هرچه سریعتر به شکایات کارگران رسیدگی کند و اجازه ندهد کارگران بیش از این مورد ستم قرار بگیرند./ انتهای پیام, شهریاری در پایان گفت: از وزیر کار درخواست می کنم که هرچه سریعتر به شکایات کارگران رسیدگی کند و اجازه ندهد کارگران بیش از این مورد ستم قرار بگیرند./ انتهای پیام]
ارسال دیدگاه