به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازخوبان، بخشدار خشکبیجار در گفتگو با خبرنگار ما هفته دولت را تبریک گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رحیمعلی محمدنژاد ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: همه مسئولان نظام جمهوری اسلامی بدون هیچ گونه چشم داشتی در راه اعتلای اسلام و خدمت به مردم تلاش می کنند.
,وی با بیان این که مسئولین باید ویژگی های اخلاقی و رفتاری شهیدان رجایی و باهنر را الگوی همیشگی خود قرار دهند اضافه کرد: توفیق دولتمردان نظام مقدس جمهوری اسلامی که در راه تحقق آرمان های امام خمینی (ره) و امام خامنه ای گام برمی دارند را مسئلت می نمایم.
,بخشدار خشکبیجار با اشاره به پروژه های هفته دولت در بخش خشکبیجار گفت: ۱۷ پروژه امسال در خشکبیجار افتتاح می شود که شامل آشفالت راه روستایی، خانه بهداشت، خانه محرومین، تامین آب شرب، طرح تجهیز کشاورزی و تالار پذیرایی چند منظوره است.
,وی اضافه کرد: برای این پروژه جمعا ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه