اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهرستان سیریک:

دشمنان کارهای نکرده را در سطح جامعه سیاه نمایی می کنند/ خدمات ارزنده نظام باید به مردم بازگو شود+ تصاویر

دشمنان کارهای نکرده را در سطح جامعه سیاه نمایی می کنند/ خدمات ارزنده نظام باید به مردم بازگو شود+ تصاویر
امام جمعه شهرستان سیریک گفت: با توجه به اینکه دشمنان کارهای نکرده را در سطح جامعه سیاه نمایی می کنند لذا در مقابل وظیفه داریم خدمات ارزنده نظام که نعمات الهی هستند به مردم اطلاع رسانی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ،حجت الاسلام و المسلمین علیرضا صفایی حائری، امام جمعه شهرستان سیریک در جمع مدیران و کارمندان دستگاههای اجرایی شهرستان سیریک اظهار کرد:  ما باید خدمات ارائه شده در نظام به مردم بازگو کنیم ، دشمنان کارهای نکرده را در سطح جامعه سیاه نمایی می کنند و ما در مقابل وظیفه داریم خدمات ارزنده نظام که نعمات الهی هستند اولا شکر گذار و ثانیا آنها را به مردم اطلاع رسانی کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,

 

,

وی افزود:  محوریت نظام ما رهبری است  و دولت هم زیر محوریت رهبری و نظام انقلاب اسلامی است چیزی که در هیچ دولت و نظامی در جهان وجود ندارد و این یکی از شاخص های مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی است که دشمنان به دنبال ایجاد شکاف و از بین بردن آن هستند که وظیفه همه ما مسئولان هوشیاری و داشتن بصیرت است.

,

 

,

صفایی حائری بیان کرد:  امنیتی که خداوند به نظام و ملت ما عطا کرده است در دنیا بی نظیر است و از طرفی تکریم این همه خدمت و تلاش و این همه شهدایی که در نظام سر بر زمین خاک نهادند بی انصافی است که خدمات نظام را نادیده بگیریم ما باید خدمات دولت را دید و تشکر و سپاس کرد.

,

 

,

امام جمعه سیریک تصریح کرد: انتقاد باید از دولت ها باشد ولی طوری نباشد که همه خدمات نظام و کارهای انجام شده همه زیر سوال برود باید ضعف ها را گفت تا برطرف شود و خدمات ارزنده صورت گرفته را هم  برای مردم بازگو کرد و در جای خودش تشکر و قدر دانی کرد.

,

 

,

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ترفندها و تهدیدهای دشمنان بر علیه نظام ما وظیفه خدمت به مردم بسیار مهم و ارزشمند است چیزی که امروز دشمنان نظام به دنبال آن هستند عدم پایبندی و همراهی مسئولان به خدمت و خدمت رسانی به مردم است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه