اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بروجرد:

قراردادهای جدید نفتی به ضرر منافع ملی است

قراردادهای جدید نفتی به ضرر منافع ملی است
امام جمعه بروجرد گفت: قراردادهای جدید نفتی به ضرر منافع ملی است و مجلس باید جلوی این گونه قراردادها را بگیرد و با قدرت وارد عمل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام "حسن ترابی" در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد گفت: وزرات نفت هم اکنون در حال نهایی کردن قراردادهای نفتی است و این قراردادها مشکلاتی دارد و به ضرر و منافع ملی است و یکی از اشکالات این قرارداد این است که بهره برداری از تاسیسات به مدت 25 تا 30 سال به خارجیها سپرده می شود  مانند برخی از قراردادهای نگین گذشته و براساس این قراردادها بدنه صنعت نفت به مرور زمان از نیروهای داخلی تخلیه شده و در نهایت مدیریتی خارجی پیدا می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد, حجت الاسلام "حسن ترابی" در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد گفت: وزرات نفت هم اکنون در حال نهایی کردن قراردادهای نفتی است و این قراردادها مشکلاتی دارد و به ضرر و منافع ملی است و یکی از اشکالات این قرارداد این است که بهره برداری از تاسیسات به مدت 25 تا 30 سال به خارجیها سپرده می شود  مانند برخی از قراردادهای نگین گذشته و براساس این قراردادها بدنه صنعت نفت به مرور زمان از نیروهای داخلی تخلیه شده و در نهایت مدیریتی خارجی پیدا می کند.,


به گفته وی این قرادادها خیانت به ملت، کشور و نظام است و مجلس باید با قدرت جلوی این خیانت را بگیرد.

,
,


خطیب جمعه بروجرد با اشاره به فرا رسیدن 8 شهریور روز مبارزه با تروریستگفت:  تروریست سالهاست بر امنیت جهانی سایه انداخته و یک معضل است که برخی از ملتها بیش از همه آن را تجربه کرده اند.

,
,


به گفته وی جمهوری اسلامی با بیش از 17 هزار شهید ترور سند زنده ای از اقدامات پشت پرده مدعیان دروغین حقوق بشر در طول 37 سال گذشته است.

,
,


امام جمعه بروجرد اظهار داشت: آمریکا بسیاری از گروه های تروریستی را در دنیا به وجود آورده و حمایت می کند و با ترور و تروریست اهداف خود را پیش می برد.

,
,


وی بیان کرد: تروریست ها امروز در دامن غرب و آمریکا پرورش یافته و توسط سرویس هایی هدایت می شوند و منافقین با این همه جنایت در سایر کشور ها مورد حمایت قرار گرفته تا این مرده را یکبار دیگر زنده کنند و یا فایل صوتی پس از سالها منتشر می شود و همه این برنامه ها با هدایت امریکا صورت می گیرد.

,
,


وی اضافه کرد: هفته دولت فرصتی است برای این که مردم در جریان خدمات دولت قرار بگیرند، دولت و دولتمردان کارنامه یکساله خود را بیان کنند و عملکرد خود را برای مردم که هدف همه برنامه ها و اقدامات هستند گزارش دهند که در سراسر کشور دولتمردان در این هفته عملکرد و خدمات را در بخش های مختلف به ملت تقدیم می کنند.

,
,


به گفته وی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در دیدار با ریاست جمهوری و اعضای هیئت دولت ضمن قدردانی از زحمات و تلاش ها نکات مهمی را در قالب سرفصل های اقتصاد مقاومتی، سیاست خارجی، علم و فناوری، امنیت و فرهنگ، برنامه ششم و فضای مجازی به عنوان اولویت های اصلی کشور و نقشه راه دولت یازدهم در سال پیش رو بیان کردند.

,
,


به گفته وی رهبری فرمودند که دولت با برنامه ریزی و جدیت بستر را برای کار و تلاش در یک سال باقی مانده فراهم کند و از حواشی دور شود و در این یکسال باقیمانده از عمر دولت یازدهم دولتمردان سرگرم مباحث انتخاباتی نشوند و تا آخرین روز کاری برای کار و تلاش برنامه ریزی کنند.

,
,


خطیب جمعه بروجرد اظهار داشت: مردم در پایان چهار سال به عملکرد دولت رای می دهند و بهترین تبلیغ برای دولت اقدام و عمل است و اولین سرفصل بیانات رهبری اقتصاد مقاومتی و مباحث اقتصادی است و حل آن در گروی اجرای دقیق سیاست های اقتصاد مقاومتی است که یکی از الزامات آن گفتمان سازی است.

,
,


وی بیان کرد: همه توجه ما نباید به اروپا باشد و فرموند در سیاست های خارجی باید موضع گیری فعال داشته باشید و موضع گیری منفعلانه مشکلاتی را برای کشور به دنبال دارد.

,
,


به گفته وی رهبر معظم انقلاب از کاهش شتاب رشد علمی  در چند سال اخیر گلایه کرد  و این یک ضعف است و شتاب حرکت علمی در سایر کشورها بالاست و برای جبران افزایش شتاب علمی این است که بودجه لازم را برای کارهای تحقیقاتی دانشگاه ها فراهم شود.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه