اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از بنی‌قریظه‌های دیروز تا نجومی‌بگیران امروز/ راهبرد مشترک در حمله ناجوانمردانه به گفتمان انقلاب اسلامی

از بنی‌قریظه‌های دیروز تا نجومی‌بگیران امروز/ راهبرد مشترک در حمله ناجوانمردانه به گفتمان انقلاب اسلامی
یک کارشناس مسائل راهبردی گفت: ماجرای ننگ‌آور فیش‌های نجومی بیشتر از اینکه یک تخلف مالی، بانکی و مدیریتی قلمداد شود مانند فتنه امنیتی یهودیان بنی‌قریظه یک حمله ناجوانمردانه به گفتمان انقلاب اسلامی بود که متأسفانه نه متوقف و نه با مجرمان برخورد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم معافی در گفت‌وگو با بلاغ، به مناسبت سالروز وقوع غزوه بنی‌قریظه میان پیامبر گرامی اسلام(ص) و یهودیان بنی‌قریظه پس از جنگ خندق، در زمینه تحلیل تاریخی و انطباق رفتار بنی‌قریظه‌های دیروز و امروز، اظهار کرد: رسول اکرم(ص) در سال‌های ابتدایی شالوده‌ریزی حکومت اسلامی در مدینه با دشمنان متعدد پنهان و آشکار، دور و نزدیک، کم‌خطر و پرخطر، قدرتمند و بی‌قدرت مواجه بود که یکی از خطرناکترین دشمنان نزدیک و پنهان که دارای سازمان برای ایجاد فتنه‌های فرهنگی و سیاسی بود، یهودیان بنی‌قینقاع، بنی‌نضیر و بنی‌قریظه بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛, بلاغ,

وی افزود: پیامبر(ص) با عوامل فاقد سازماندهی مثل عبدالله‌ابی که دشمن متعصبی هم بود مماشات می‌کرد اما با جریان‌های دارای سازمان فتنه و دشمنی درنگ نمی‌کرد، به عنوان مثال با سه قبیله یهودی مذکور سه نوع برخورد کرد که به لحاظ راهبردی می‌تواند پاسخ به شبهات این روزهای ما تلقی شود.

این کارشناس مسال راهبردی خاطرنشان کرد: بنی‌قینقاع بعد از خیانت امنیتی توسط پیامبر(ص) کوچ داده شده، از منطقه اخراج و تمام امکاناتشان هم به نفع مسلمانان مصادره شد، همچنین برخورد دوم پیامبر(ص) با بنی‌نضیر بود که داستان خیانت امنیتی آنان هم مهم بود بنابراین پیامبر(ص) فرمودند مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید.

وی اضافه کرد: اما دسته سوم بنی‌قریظه بودند که پیامبر(ص) به آن‌ها اجازه دادند تا بمانند و با اینها پیمان امنیتی بسته شد تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محله آنها به مدینه حمله کنند، اما اینها ناجوانمردی کرده و به صورت پنهانی با طراحی یک فتنه امنیتی توطئه همکاری با اشراف قریش را طراحی کردند و نه تنها عهد خود را با پیامبر(ص)شکستند بلکه با دشمن مذاکره و گفت‌وگوی پنهانی کردند تا همراه با دشمن از آنجا وارد مدینه شوند و از پشت به پیامبر و حکومت اسلامی خنجر بزنند.

معافی با اشاره به کشف این توطئه از سوی پیامبر، ادامه داد: پیامبر در اثنای توطئه، ماجرا را کشف کرد، محاصره مدینه حدود یک ماه به طول انجامید و در اواسط این یک ماه بود که بنی‌قریظه این خیانت امنیتی را انجام داده بود، پیامبر مطلع شد که اینها چنین تصمیمی گرفتند، بایک تدبیر هوشمندانه کاری کرد که بین آنها و قریش بهم بخورد و نتوانند لطمه بزنند، بعد که قریش و هم پیمانانشان شکست خورده، از خندق جدا شده و به طرف مکه رفتند، پیامبر به مدینه بازگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوی قلعه‌های بنی‌قریظه می‌خوانیم یعنی حتی یک بین‌الصلاتین هم درنگ نکرد، آهنگ دفع فتنه نواخته شد، آنها را 25 روز محاصره و بعد همه مردان مبارزشان را به قتل رساند و اینگونه سازمان فتنه داخلی را نابود کرد.

وی دلیل پرداختن به این واقعه تاریخی را بسیار مهم دانست و گفت: ماجرای ننگ‌آور فیش‌های نجومی بیشتر از اینکه یک تخلف مالی، بانکی و مدیریتی قلمداد شود مانند فتنه امنیتی یهودیان بنی‌قریظه یک حمله ناجوانمردانه به گفتمان انقلاب اسلامی بود که متأسفانه نه متوقف و نه با مجرمان برخورد شد.

این پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی، ماجرای برجام‌های 2 و 3 و ... را به منزله طلاق نظام اسلامی با انقلاب اسلامی برشمرد و تأکید کرد: برجام نفتی اخیر که قرار است مخازن نفتی ایران تا 2 یا 3 دهه یا بیشتر به کمپانی‌های غربی بسپارد که واویلاست و داستان‌هایی مثل قاچاق، حملات بیوتروریسمی و آگروتروریسمی دشمن و عدم واکنش تکنوکراتیسم در کنار ولنگاری فرهنگی، کنسرت‌ها و حاشیه‌های آن که احساس عامدانه بودن موارد را در ذهن ایجاد می‌کند.

وی در پایان متذکر شد: همچنین بی‌ثمر بودن برجام هسته‌ای، عدم لغو تحریم‌ها و حتی تشدید آن، تعریف تحریم‌های جدید و آخرین اقدام یعنی تحقیر ایران در داخل ایران توسط سفارت انگلیس خبیث در برگزاری همایشی دو روزه با عنوان ایران کانکت 2016 با مجوز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در هتل اسپیناس‌پالاس تهران که برای دعوت‌شدگان ایرانی شرط و شروط استعماری گذاشت و ... همه و همه احساس می‌شود دشمن از محله‌های جریان غیرانقلابی تکنوکرات همانند محله 88 سران فتنه ورود(نفوذ) پیدا کرده و باید کاری کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/م
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه