اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قهر آخوندی با مسکن مهر 4 ساله شد

قهر آخوندی با مسکن مهر 4 ساله شد
در حالی دقایقی پیش ۱۱۳۴ مسکن مهر پردیس افتتاح شد که باز هم خبری از وزیرِ همیشه منتقد به طرح مهر نبود،این بار مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی نیز نبود، به این ترتیب قهر آخوندی با بزرگ‌ترین طرح مسکن سازی کشور وارد چهارمین سال خود شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دقایقی پیش 1134 واحد مسکن مهر شهر پردیس در فاز 3 به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت افتتاح شود. این پروژه ها در فاز 3 قرار دارند و جزو واحدهای ناقص به شمار می آیند که در دولت کنونی تکمیل، افتتاح و تحویل متقاضیان می‌شوند. در واقع تعداد واقعی واحدها 2500 دستگاه است که چون بخشی از آن در آمار افتتاح دولت قبل آمده، امروز 1134 واحد در لیست افتتاح مسکن مهر پردیس قرار گرفته است.

در کنار این واحدها همچنین مسجد جامع شهر پردیس به همراه مجتمع 9000 مترمربعی یاقوت که با مشارکت شرکت عمران ساخته شده به بهره‌برداری می‌رسد. گرچه گمانه‌زنی های فراوانی برای حضور وزیر راه و شهرسازی در این مراسم مطرح شد و حتی دعوت از آیت‌الله رسولی محلاتی نیز نتوانست آخوندی را مجاب کند تا با حضور در پردیس پایانی بر قهر سه ساله با طرح مسکن مهر ببخشد.

بر اساس آنچه گفته می‌شود آخوندی به بهانه داشتن مهمان از حضور در مراسم امروز شانه خالی کرده است.

هفته دولت سال گذشته نیز وزیر راه و شهرسازی به جای آن‌که  در یکی از پروژه‌های مسکن مهر حضور یابد با حضور در فرودگاه مهرآباد، طرح‌هایی از جمله نوسازی سرویس‌های بهداشتی، ساماندهی چرخ دستی‌های فرودگاه و اتاق شیردهی مادران را افتتاح کرد.

 12 فصل است که پروژه‌های مسکن مهر سراسر کشور در انتظار افتتاح از سوی عالی‌ترین مقام وزارت راه و شهرسازی هستند. طی سه سال اخیر چندباری قرار بر این شد که واحدهای مسکن مهر با دستهای آخوندی افتتاح شود اما در آخرین لحظات این قائم مقام وزیر راه در مسکن مهر یا معاون وی در شهرهای جدید بودند که روبان افتتاح را قیچی کردند.

در آخرین نمونه اوایل تیرماه امسال بود که گفته می‌شد بخشی از واحدهای مسکن مهر پردیس با حضور وزیر راه افتتاح می‌شود اما در نهایت باز هم خبری از آخوندی نشد. موضوع جالب‌تر عدم حضور قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح 1134 واحد مسکن مهر و چند پروژه دیگر شهر پردیس بود. فردی که همواره پای ثابت افتتاح‌های مسکن مهر چه در دولت قبل و چه در دولت کنونی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: مشرق

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه