logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

امام جمعه بهمئی در هفته دولت به دولتمران چه گفت؟

هشدار امام جمعه بهمئی به دولتمران از فقر و فلاکت در این شهرستان+کلیپ صوتی

هشدار امام جمعه بهمئی به دولتمران از فقر و فلاکت در این شهرستان+کلیپ صوتی
امام جمعه شهر لیکک بمناسبت هفته دولت با برشمردن برخی از معضلات فقر در شهرستان بهمئی، نسبت به لزوم نگاه عدالت محور به جامعه به دولتمردان هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری آوای ماغر؛امام جمعه شهر لیکک بمناسبت هفته دولت با لحنی غمگین خطاب به مسئولان گفت: مسئولان عزیز! آیا می دانید در شهرستان بهمئی جایی به اسم پهنوک است که مردم در فقر مطلق به سر می برند؟آیا می دانید در همین شهر نه یک خانواده، نه دو خانواده، ده ها خانواده وجود دارد که معلولهای ایزوله ای دارند که من و حضرتعالی نمی توانیم به خاطر بوی شدیدی که از اتاقشان بیرون می آید، به 10 متری آنها نزدیک شویم و آنها پولی برای فراهم کردن امکانات اولیه زندگی آنها ندارند؟ آیا می دانید روزانه چندین زوج جوان تحصیل کرده به دفتر من می آیند،گریه می کنند و با گریه از اتاق خارج می شوند ؟ آیا می دانید زوجهای جوانی هستند که عاشق و معشوق بودند و وقتی از لحاظ اشتغال دستشان خالی است حتی جلوی روی نامحرم در دفتر من بگو مگویشان می شود؟ آیا می دانید کسانی هستند که نمی توانند برای درمان به شهرهای نزدیک هم مراجعه کنند؟ آیا می دانید پول برق و گاز را خیلی از خانواده ها نمی توانند پرداخت کنند و دولت هم اعلام نکرد افزایش حامل های انرژی چقدر است؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , آوای ماغ, ر,

 

,

حجت الاسلام سید محمد یوسف افزوغی ادامه داد: حقیقتا کمر شکن است، قرار شد با پول یارانه دهکهای بالا حذف شوند و حاملهای انرژی افزایش پیدا کنند و این پول به فقیر و فقرا برسد که بتوانند این قبض ها را بپردازند ؛ما حقوق های نجومی داشتیم الان فیشهای آب ، برق و گاز نجومی داریم.

,

 

,

وی افزود: واقعا سرسام آور است، فکری به حال مردم فقیر کنید.

,

 

,

افروغی گفت: نگاه توسعه محور نگاه غلطی است، نگاه باید عدالت محور باشد همانگونه که پهنوکی حق زندگی دارد همانگونه هم یاسوجی و تهرانی حق دارند.

,

امام جمعه شهر لیکک در پایان با انتقاد از بکارگیری مجدد بازنشسته ها و بیکاری جوانان، گفت:حداقل بازنشته ها را سریعتر بازنشسته کنند نه اینکه دوباره آنها را به کار بگیرند، این خلاف قانون است،خلاف مروت است، خلاف مدیریت است.

,

 

,

*** دانلود کلیپ صوتی ***

, دانلود کلیپ صوتی,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه