اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول قرارگاه عمار:

دشمن از مسیر اقتصادی می‌خواهد به انقلاب ضربه بزند/ استکبار زمانی از پای درمی‌آید که اسرائیل نابود شود

دشمن از مسیر اقتصادی می‌خواهد به انقلاب ضربه بزند/ استکبار زمانی از پای درمی‌آید که اسرائیل نابود شود
مسئول قرارگاه عمار در پایان با اشاره به اینکه دشمن از مسیر اقتصادی می‌خواهد به انقلاب ضربه بزند، گفت: مردم باید با هوشیاری و پیروی از ولایت فقیه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارند تا اهداف شوم دشمنان خنثی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، حجت‌الاسلام مهدی طائب در مراسم یادواره 70 شهید گرانقدر منتسب به ساکنان شهرک ساحلی و گرامیداشت شهدای مدافع حرم شهرستان بابلسر با بیان اینکه باید امام زمان(عج) را بشناسیم، اظهار کرد: زمانی مقدمات ظهور امام زمان(عج) فراهم می‌شود که بتوانیم دیو زمانه را بیرون کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با اشاره به اینکه به فرموده امام راحل(ره) آمریکا شتر فتنه است اما رگ نهرش اسرائیل است، افزود: استکبار زمانی از پای درمی‌آید که اسرائیل نابود شود.

مسئول قرارگاه عمار گفت: یکی از دلایل تاکیدات مقام معظم رهبری پیرامون فرهنگ، تغییر تاکتیک دشمن از جنگ سخت به جنگ نرم است.

طائب با بیان اینکه حرکت شهدای دفاع مقدس منتهی به بیداری اسلامی در کشورهای منطقه شده است، گفت: نتیجه این بیداری، مقاومت جانانه مردم مسلمان کشورهایی نظیر یمن در مقابل استکبار و صهیونیسم است.

وی با اشاره به سخنان اخیر جان کری مبنی بر اینکه ما تحریم‌های ایران را به دلیل در اختیار قرار دادن تسلیحات نظامی به کشور یمن بررسی می‌کنیم، تاکید کرد: یمنی‌ها با دست خالی دارند با دشمن مقابله می‌کنند و این در حالی است که هواپیماهای آمریکایی در حال شخم زدن یمن هستند.

مسئول قرارگاه عمار بیان کرد: اگر ما به یمن راه داشتیم که وظیفه شرعی ما کمک به آنها است و اگر بتوانیم کمک کنیم و کمک نکنیم مسلمان نیستیم.

طائب با بیان اینکه یمنی‌ها یک مطلب را از ایرانی‌ها به درستی دریافت کردند، خاطرنشان کرد: یمنی‌ها آموختند خون بر شمشیر پیروز است و این رمز پیروزی یمنی‌ها در مقابل دشمنان است.

وی افزود: مقام معظم رهبری از رهبر یمنی‌ها همان تعبیری را گفت که از رهبر حزب الله گفت، یعنی اینکه رهبر مردم یمن همانند سیدحسن نصرالله است با این تفاوت که این سید یک میلیون رزمنده در اختیار دارد، یک میلیون رزمنده‌ای که اهل عقب‌نشینی نیستند.

مسئول قرارگاه عمار در پایان با اشاره به اینکه دشمن از مسیر اقتصادی می‌خواهد به انقلاب ضربه بزند، گفت: مردم باید با هوشیاری و پیروی از ولایت فقیه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارند تا اهداف شوم دشمنان خنثی شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه