اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

25 هزار زندانی سیاسی در عربستان

25 هزار زندانی سیاسی در عربستان
فعال سیاسی عربستانی تأکید کرد شمار بازداشت شدگان در عربستان به دلیل مسائل سیاسی به 25 هزار نفر رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "سعد الفقیه" رئیس جنبش اسلامی اصلاح اظهار داشت: اقدامات سرکوبگرانه نهادهای سعودی از آغاز سال 2014 شدت گرفته است و شمار زندانیان سیاسی تا امروز به 25 تا 30 هزار نفر رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سعد الفیقه به خبرگزاری ترکیه‌ای "آناتولی" گفت: پس صدور قانون مبارزه با تروریسم در عربستان، اقدامات سرکوبگرانه شدت گرفته است.
مسئولان و نهادهای رسمی سعودی هنوز واکنشی به اظهارات این مخالف عربستانی نشان نداده‌اند؛ البته منابع رسانه ای به نقل از برخی افراد نزدیک به حاکمیت تأکید دارند که شمار بازداشت شدگان سیاسی در عربستان 2300 نفر است.
هفته گذشته دادگاهی در عربستان "فاضل المناسف" فعال عربستانی را به اتهام شرکت در اعتراضات و تخریب چهره عربستان از طریق ارتباط با نهادهای قضایی و رسانه‌ای خارجی، به تحمل 15 سال زندان محکوم کرد.
"ولید ابوالخیر" وکیل و فعال حقوقی عربستانی نیز به اتهام دشمن کردن سازمانهای بین المللی با عربستان بازداشت شد. سازمان دیده بان حقوق بشر این موضوع را به نقل از همسر این وکیل عربستانی اعلام کرده است.
ابوالخیر به دلیل دفاع و برعهده گرفتن وکالت فعالان حقوقی عربستانی مانند "عبدالرحمن الشمیری"، فرد شناخته شده‌ای در این کشور است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه