logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

آیت الله علم الهدی:

تحقق اقتصادمقاومتی مبتکی به نیروی کار وکارگر است/ عرصه فعالیت اقتصادی باید به مردم واگذار شود

تحقق اقتصادمقاومتی مبتکی به نیروی کار وکارگر است/ عرصه فعالیت اقتصادی باید به مردم واگذار شود
امام جمعه مشهد با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مقاوم سازی اقتصاد است، گفت: زیر پایه تحقق اقتصاد مقاومتی، نیروی کار و اتکا به کار گر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح توس، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه مشهد با اشاره به روز کارگر، اظهار کرد: از فردا هفته و روز کارگر آغاز می شود.
وی با اشاره به علت نامگذاری روز و هفته کارگر، عنوان کرد: علت اینکه ۱۱اردیبهشت ماه به عنوان روز کارگر نام گذاری شده این است که در حدود۲۰۰ سال پیش یعنی در سال ۱۸۸۶ میلادی در کشور آمریکا و ایالت شیکاگو در اول ماه می کارگران قیام کردند و مقاضی کاهش ساعت کار شدند.
آیت الله علم الهدی ادامه داد:  کارگران اعتصابی خواستار تعدیل شرایط کار و کاهش ساعات روزانه کار از ده ساعت به ۸ ساعت بودند، اما در تجمع کارگران آمریکایی در شهر شیکاگو، پلیس به روی آنان آتش گشود که شماری به صورت فجیع کشته، عده‌ای مجروح و بعداً چهارتن نیز اعدام شدند.
امام جمعه مشهد افزود: روز جهانی کارگر یادمان شورش کارگران آمریکائی در اول ماه مه ۱۸۸۶در شیکاگو است که هر سال در بسیاری از کشورهای جهان جشن گرفته می‌شود، ما در منطق اسلامی هر روز روز کارگر است.
وی تصریح کرد: عظمتی که پیامبر مکرم اسلام برای کار و کارگر قائل شدند برای یک روز و زمان خاصی محدود نمی شد.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه کارگر صدقه خور و بیچاره نیست، عنوان کرد: عزیز ترین، قوی ترین و مقتدر ترین انسان ها، جامعه کار گر هستند.
امام جمعه مشهد ادامه داد:  کارگر فردی است که نیاز های خود را با استفاده از با زوی خود تامیین می کند و این دیگران هستند که به کارگر محتاج هستند نه اینکه کارگر محتاج دیگران باشد.
وی با اشاره به مولفه های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی به عنوان راه کار قوی و حکم ولایی از سوی رهبر معظم انقلاب به جریان مدیریت و مسئولیت نظام در این کشور ابلاغ شده ست.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مقاوم سازی اقتصاد است، گفت: زیر پایه اقتصاد نیروی کار و اتکا به کار گر است.
امام جمعه مشهد خاطر نشان کرد: در مولفه هایی که رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی بیان کرده ند ۳مولفه آن مبتی بر نیروی کار و کارگر ست.
وی گفت: در جبهه هر زمان مردم وارد شدند پیشرفت‌های زیادی حاصل می‌شد، عرصه فعالیت اقتصادی باید به مردم واگذار شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

آیت الله علم الهدی خطاب به جامعه کار گر گفت: آقای کارگر شما جای رزمنده‌ای هستی که در زمان جنگ در جبهه می‌جنگید، شما اکنون در خط مقدم قرار داری، دشمن امروز از همه جا و همه چیز ناامید شده و سفره و نان ما را هدف قرار داده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه