اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

بیش از 80درصد دانشجویان در خوابگاه ملکی اسکان دارند/مساعدت مالی دانشگاه به دانشجویان خوابگاه های خودگردان

بیش از 80درصد دانشجویان در خوابگاه ملکی اسکان دارند/مساعدت مالی دانشگاه به دانشجویان خوابگاه های خودگردان
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بیش از 80درصد دانشجویان این دانشگاه در خوابگاه ملکی اسکان دارند، گفت: دانشگاه طبق مصوبه هیئت امنا در مرداد ماه امسال، 30 درصد هزینه خوابگاه خودگردان را به دانشجو کمک خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا دستجردی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتگو بادانشجو پرس، اظهار داشت: این دانشگاه 1 خوابگاه ملکی ولیعصر(عج) پسرانه و 3 خوابگاه ملکی دخترانه (ریحانه، الزهرا(س)، فاطمیه) با ظرفیت 1100 دانشجو در اختیار دارد اما با توجه به کافی نبودن این ظرفیت، حدود 20 درصد از دانشجویان این دانشگاه در دو خوابگاه خودگردان پسرانه یاس و خوابگاه دخترانه عفت اسکان دارند.
 
وی افزود: الویت واگذاری خوابگاه ها به دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی و ایثارگران هست اما اگر اسکان این دانشجویان در خوابگاه ملکی امکان پذیر نبود، هزینه خوابگاه خودگردان را خود دانشگاه پرداخت می کند.
 
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه اجاره بهای خوابگاه دانشجویی 4 نفره ماهیانه حدود 45 تا 50 هزار تومان است گفت: هزینه خوابگاه خودگردان حدود 20 تا 30 هزار تومان بیشتر از خوابگاه های ملکی می باشد.
 
دستجردی اضافه کرد: دانشگاه طبق مصوبه هیئت امنا در مرداد ماه امسال، 30 درصد هزینه خوابگاه خودگردان را به دانشجو کمک خواهد کرد تا تفاوت هزینه بین خوابگاه های ملکی و خودگردان به حداقل برسد.
 
وی تصریح کرد: دانشجویان جدیدالورود در ابتدا در خوابگاه های خودگردان اسکان داده می شوند و اصولا یک یا دو ترم در انتظار دریافت خوابگاه های ملکی می مانند.
 
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: هزینه خوابگاه های خودگردان بصورت نقد پرداخت می شود اما هزینه خوابگاه ملکی بصورت بدهی دانشجو نسبت به دانشگاه 6 ماه پس از فارغ التحصیلی و اشتغال دانشجو بصورت قسطی بازپرداخت می شود.
 
دستجردی با اشاره به ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود گفت: کمیته استقبال از دانشجویان و خانواده محترم آنها به رسم همیشه همزمان با روزهای ثبت نام تشکیل می شود و جلساتی هر روز جهت اطلاع رسانی و توجیه خانواده ها برگزار می شود و یک هفته پس از ثبت نام دانشجو، جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورد برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/
 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه