logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

محمد کرمی:

وزیر علوم با حضور در جمع دانشجویان، کارنامه سیاه خود را در تعامل با دانشجویان پاک کنند

وزیر علوم با حضور در جمع دانشجویان، کارنامه سیاه خود را در تعامل با دانشجویان پاک کنند
مسئول شورا تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سمنان گفت: مسئولین مربوطه در وزارت علوم با حضور در جمع دانشجویان اولا پاسخگوی سوالات آنها بوده و ثانیا با این اتفاق کارنامه سیاه خود را در تعامل با دانشجویان پاک کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به گزارش خبرنگار پایگاه خبری داهی، محمد کرمی عضو شوراء تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور و  مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان در خصوص حضور وزیر علوم و تحقیقات در دانشگاه سمنان گفت: متاسفانه باز هم عمل وزیر علوم در بازدید چراغ خاموش از استان سمنان و به خصوص دانشگاه سمنان، مهر تاییدی بود بر نهادینه بودن تزویر و دو رویی در سطوح بالای مسئولیتی هیات دولت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داهی,

کرمی همچنین ادامه داد: وزیر علوم همانطور که در مستندات نیز موجود است، در حاشیه سفر رئیس جمهور به سمنان در حالی که آنجا نیز قصد رفت و آمد بی سر و صدا به دانشگاه را داشتند که البته با درایت جمعی از دانشجویان،  ایشان علارغم میل باطنیشان خود را در حلقه این دانشجویان دیدند، قولی به مجموعه دانشجویان دادند که در شهریور ماه در دانشگاه حضور پیدا خواهند کرد و در سفر مذکور به شکل رسمی از نمایندگان دانشجویان دعوت به عمل خواهند آورد تا از نزدیک شنوای مطالبات دانشجویان دانشگاه سمنان باشند و یا در بهترین حالت با دعوت از نمایندگان دانشجویی سطح استان، به این وظیفه خود که حضور در میان دانشجویان و شنیدن حرفشان از نزدیک است، عمل نمایند.

,

مسئول شورا تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سمنان تصریح کرد: اما همانطور که همان موقع دانشجویان پیش بینی می کردند، این دیدار اساسا وعده دروغی بود که ناشی از ترس مواجهه رسمی و حضوری مسئولین در جمع دانشجویان است.

,

وی یاد آور شد:  این چنین مسئولینی چطور می توانند خود را پیرو راه شهیدان باهنر و رجایی بدانند؟ چطور می توانند خود را خادم دانشجویان بدانند در حالیکه کوچکترین اهمیتی در عمل برای این قشر قائل نیستند. ؟ البته این بی اهمیتی جنبه سیاسی به خودش می گیرد به گونه ای که هنگام حضور وزیر در شاهرود تنها تشکل دعوت شده به جلسه ایشان با دانشگاهیان، انجمن اسلامی دانشگاه آزاد شاهرود می باشد که نشانگر فرار هیات دولت در مواجهه با منتقدان خود و گزینشی عمل کردن ایشان است.

,

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان خاطر نشان ساخت:  نهایتا همچنان تشکل های دانشگاهی منتظر زمانی هستند که مسئولین مربوطه در وزارت علوم با حضور در جمع دانشجویان اولا پاسخگوی سوالات آنها بوده و ثانیا با این اتفاق کارنامه سیاه خود را در تعامل با دانشجویان پاک کنند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه