اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

درخطبه‌های امروز نمازجمعه گناباد صورت‌گرفت؛

انتقاد امام‌جمعه گناباد از وضعیت نامناسب برگزاری مراسمات‌عروسی در گناباد / نیروی انتظامی با قاطعیت مصوبات قبلی در خصوص برگزاری مراسمات عروسی را اجرا کند

انتقاد امام‌جمعه گناباد از وضعیت نامناسب برگزاری مراسمات‌عروسی در گناباد / نیروی انتظامی با قاطعیت مصوبات قبلی در خصوص برگزاری مراسمات عروسی را اجرا کند
امام‌جمعه گناباد با انتقاد از وضعیت نامناسب برگزاری مراسمات عروسی در گناباد گفت: متاسفانه طی روزهای اخیر همشهریان گنابادی از مزاحمت‌های برخی مراسم عروسی شاکی بودند و اظهار می‌کردند اولا برخلاف مصوبات قبلی که مراسم باید ساعت 11 شب به اتمام می‌رسید، کارنوال‌های عروسی تا ساعت یک بامداد ادامه دارد و سبب سلب آسایش مردم شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای‌گناباد، حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب در خطبه‌های امروز نمازجمعه گناباد با اشاره به تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء گفت: یکی از آرزوهای دشمنان اسلام و در رأس انها آمریکای جنایتکار، نابودی نظام جمهوری‌اسلامی‌ایران است و تا به حال از هیچ توطئه‌ای در این خصوص فروگذاری نکرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای‌گناباد, ، حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب در خطبه‌های امروز نمازجمعه گناباد با اشاره به تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء گفت: یکی از آرزوهای دشمنان اسلام و در رأس انها آمریکای جنایتکار، نابودی نظام جمهوری‌اسلامی‌ایران است و تا به حال از هیچ توطئه‌ای در این خصوص فروگذاری نکرده‌اند.,

وی اظهارکرد: تحمیل جنگ هشت‌ساله، اجرای چندین کودتا و شبه‌کودتا در کشور، تحریک اقلیت‌های قومی و نژادی، تقویت تروریست‌ها علیه ایران، تحریم‌های همه‌جانبه اقتصادی و به راه‌انداختن فتنه 88 تنها برخی از دسیسه‌های دشمنان علیه انقلاب‌اسلامی است که خوشبختانه همه این توطئه ها به لطف خدا، مدیریت ولی‌فقیه و اتحاد و بصیرت مردم خنثی شد.

,

صادقی با بیان‌اینکه مقامات آمریکایی ده‌ها بار ایران را تهدید به حمله نظامی کرده‌است، تصریح‌کرد: آمریکایی‌ها توان رویارویی با نیروی‌های ایران اسلامی که مسلح به سلاح ایمان هستند را ندارد و با تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء به دستور فرماندهی کل‌قوا تنها امید دشمنان نیز به ناامیدی تبدیل شد.

,

امام‌جمعه گناباد به سنگ‌اندازی دشمنان در تجهیز ایران به سامانه موشکی اس 300 اشاره و خاطرنشان‌کرد: دشمنان می‌خواهند ایران توان دفاع از خود را نداشته باشد ولی باید بدانند دانشمندان ایرانی سامانه‌هایی مشابه اس 300 رو تولید کرده‌اند و اگر بدخواهان به انقلاب‌اسلامی ذره‌ای تجاوزبه حریم زمینی، هوایی و آبی کشور نمایند، نیروهای مسلح پاسخی راسخ به این تجاوزان خواهند‌داد.

,

صادقی با اشاره به سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه (س) به عنوان یک الگوی کامل در ازدواج آسان اذعان‌کرد: علی‌رغم اینکه برخی از افراد با تشریفات و اسراف مراسم ازدواج خود را برگزار می‌کنند اما خوشبختانه جوانانی مراسم ازدواج خود را بسیار ساده و در کنار حرم امام رضا(ع)، امام‌زادگان و یا قبور مطهر شهدای گمنام برگزار می‌کنند.

,

امام‌جمعه گناباد با انتقاد از وضعیت نامناسب برگزاری مراسمات عروسی در گناباد گفت: متاسفانه طی روزهای اخیر همشهریان گنابادی از مزاحمت‌های برخی مراسم عروسی شاکی بودند و اظهار می‌کردند اولا برخلاف مصوبات قبلی که مراسم باید ساعت 11 شب به اتمام می‌رسید، کارنوال‌های عروسی تا ساعت یک بامداد ادامه دارد و سبب سلب آسایش مردم شده است.

,

وی ادامه‌داد: همچنین در این کارنوال‌ها با راه‌بندی و اجرای رقص دسته‌جمعی که حرام است به احساسات دینی مردم اهانت کرده‌اند لذا ضمن تشکر از نیروهای انتظامی که در این خصوص و ایجاد امنیت شهر مشغول به فعالیت هستند تقاضا می‌شود با قاطعیت مصوبات قبلی در خصوص برگزاری مراسمات عروسی را اجرا و جلوی تخلفات و مزاحمت‌ها را بگیرند.

,

صادقی بندگی خدا را یکی از مهمترین ویژگی‌های امام جواد(ع) برشمرد و اذعان‌کرد: امام جواد (ع) واجبات را در بالاترین حد خود انجام می‌داد و بر همین اساسی ملقب به تقی شدند.

,

وی اظهار کرد: علم و دانش گسترده، خدمت به خلق و اخلاق خوب از دیگر ویژگی‌های بارز جواد الائمه بود که مسلمانان باید با الگوگیری از آن حضرت این ویژگی‌ها را در زندگی خود پیاده کنند.

,

انتهای‌پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه