به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله سامری عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی « تهران نیوز» در واکنش به موضع علی مطهری در خصوص فایل صوتی منتشر شده از منتظری و دفاع از منافقین گفت: پس از انتشار فایل صوتی مربوط به مرحوم منتظری، علی مطهری نماینده تهران نامه ای خطاب به مصطفی پور محمدی وزیر دادگستری ارسال کرد و از پورمحمدی خواست تا درباره دلایل اعدام منافقین در سال ۶۷ شفاف سازی کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,وی ادامه داد: این نامه علی مطهری به روال بیشتر مواضع چندسال اخیرش، به مذاق ضدانقلاب خارج نشین خوش آمده و دست مایه موج تخریبی آنها علیه انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) شده است.
,
سامری افزود: شهید مطهری یکی از انسان های والامقام و استادی برجسته برای تمام مسلمان بود که توسط منافقین کوردل به شهادت رسید و من از اقدام علی مطهری در خصوص حمایت از منافقین تعجب می کنم؛حداقل به خاطر ترور پدر بزرگوارش توسط منافقین نباید چنین موضعی می گرفت.
,
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه در مجلس گذشته هم علی مطهری موضع گیری های مختلفی داشتند که مورد اعتراض بسیاری از نمایندگان قرار می گرفت و حتی گاهی کار به حرکات فیزیکی کشیده می شد و این روند همچنان ادامه دارد و واقعا باید از اقدام وی تاسف خورد.
,
وی در خصوص جمع آوری امضاهای نمایندگان مجلس برای شکایت از مطهری گفت: تا به امروز مطلبی در خصوص جمع آوری امضا برای شکایت از علی مطهری نشنیده بودم اما از این تریبون استفاده می کنم و می گویم که نام مرا هم در لیست شکایت از علی مطهری اضافه کنید.
,
سامری افزود: اقدام علی مطهری در دفاع از منافقین آنقدر وقیحانه بود که مورد بهره برداری ضدانقلاب و منافقین قرار گفته است و موضع گیری های وی بیشتر به مذاق دشمنان انقلاب و اپوزسیون خارج نشین خوش آمده است و نصحیت های دلسوزان انقلاب و همرزمان شهید مطهری برای به راه آوردن وی، کمتر رهین توفیق بوده است.
,
ارسال دیدگاه