اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پول درخواستی آباد راهان 67 درصد بالاتر از قراردارد با شهرداری

پول درخواستی آباد راهان 67 درصد بالاتر از قراردارد با شهرداری
مدیر پروژه تقاطع های غیرهمسطح : مبلغ قرارداد با شهرداری 70 میلیارد تومان می باشد که با بررسی های انجام شده این پنج تقاطع غیرهمسطح 117 میلیارد تومان تمام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازدیارآفتاب جلسه علنی شورای کلان شهر اراک عصر دیروز (شنبه) که با حضور شهردار و مسئولین شرکت آباد راهان همراه بود برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,

در این جلسه "روشنائی" مدیر پروژه تقاطع های غیرهمسطح با بیان اینکه مبلغ قرارداد با شهرداری 70 میلیارد تومان می باشد که نسبت به مبلغ 70 میلیارد تومان 83 درصد پروژه پیشرفت داشته است اظهار کرد: با بررسی های انجام شده این پنج تقاطع غیر همسطح 117 میلیارد تومان تمام می شود که با توجه به این قیمت چیزی حدود 50 درصد کار فیزیکی پروژه انجام شده است.
محمد ابراهیم عباسی شهردار کلان شهر اراک در دفاع، مقابل صحبت های مسئولین آباد راهان بیان داشت: در قرارداد20 درصد باید به صورت نقدی پرداخت بشود و 80 درصد از محل املاک و مهلت قرارداد تا سقف 10 ماه بوده است و سقف مالی 70 میلیارد تومان می باشد.
وی ادامه داد: با گذشت حدود 5 ماه از پایان قرارداد نزدیک به 83 درصد کار فیزیکی از مبلغ 70 میلیارد تومان انجام شده است.
عباسی بیان داشت: در آخرین صورت وضعیت 5 پل 54 میلیارد تومان به پیمانکار پرداخت شده است که 37.7 میلیارد تومان آن نقدی پرداخت شده است که قریب به 60 درصد پول نقد از 70 میلیارد می باشد و باید طبق قرارداد 20 درصد باشد.
شهردار ادامه داد: 15 میلیارد نیز به صورت املاک، خدمات موتوری و میلگرد به پیمانکار داده شده است و نزدیک به دو میلیارد از کل قرارداد شرکت آباد راهان طلب کار است.
در ادامه جلسه قرار شد دو پروژه در حال ساخت هر چه زودتر تکمیل و آماده بهره برداری شود و موارد اختلاف مالی در آینده با برگزاری جلسات شهرداری و پیمانکار حل شود.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه