logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وزیر کشور:

قرارگاه خاتم یک هدیه الهی از بعد فنی و تکنولوژی است/ امروز عمل به اقتصاد مقاومتی بزرگترین کار خیر است

قرارگاه خاتم یک هدیه الهی از بعد فنی و تکنولوژی است/ امروز عمل به اقتصاد مقاومتی بزرگترین کار خیر است
وزیر کشور گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیاء جزء یادگاران و هدیه الهی خدا به نظام جمهوری اسلامی ایران در بعد فنی و تکنولوژی است که با بهره‌مندی از نیروهای باانگیزه کارها را با بهره‌بری بالا و رعایت زمانبندی و استانداردهای فنی به انجام می‌رسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، تقاطع غیر‌همسطح قدس صبح امروز(پنجشنبه) با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در آیین افتتاح تقاطع غیر‌همسطح قدس اظهار کرد: این پروژه با توجه به مدت زمان اجرای آن، اقدام بسار مهمی است که باید خدا را از این بابت شکر کنیم. 
وی افزود: هم‌اکنون کشور درحوزه تکنولوژی کارهای عمرانی و فنی جایگاه مناسبی در دنیا دارد و به لطف خدا همه تلاش‌ها به نتیجه رسیده و شاهد هستیم که کشور در مسیر رشد، توسعه و تعالی در همه ابعاد قرار گرفته است. 
وزیر کشور خاطرنشان کرد: کشور در حوزه امنیت، علمی و فنی از وضعیت مناسبی برخوردار است و در عرصه اقتصادی نیز با طرح اقتصاد مقاومتی در مسیرخوبی قرار دارد. 
وی با اشاره به تلاش‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) سپاه در مسیر رشد و توسعه کشور بیان کرد: قرارگاه خاتم‌الانبیاء جزء یادگاران و هدیه الهی از سوی خدا به نظام جمهوری اسلامی ایران در بعد فنی و تکنولوژی است که با بهره‌مندی از نیروهای باانگیزه کارها را با بهره‌بری بالا و رعایت زمانبندی و استانداردهای فنی به انجام می‌رسانند. 
رحمانی فضلی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید نظر مثبتی به قرارگاه خاتم داشته و قراردادهای زیادی در حوزه‌های نفت، سدسازی، پل سازی، راه سازی و راه‌آهن و همه امور با این مجموعه دارد. 
وی عنوان کرد: باید همه فعالیت‌های حوزه اقتصادی که نتیجه و برآیند آن رشد و توسعه اقتصادی است را مهم بدانیم و اقدامات لازم را با وحدت و انسجام بین مدیران استانی با سرعت و قدرت بیشتری پیش ببریم. 
وزیر کشور ادامه داد: در سطح کلی هماهنگی خوبی در سطح استان بین همه مسئولین وجود دارد که شکرانه این نعمت خدمت به مردم است و هرگونه سستی و کاستی در واقع کفران نعمت به شمار می‌آید. 
وی عنوان کرد: خوشبختانه گام‌های استواری در استان برداشته شده که امیدواریم با انجام پروژه‌ها با سرعت و قدرت بیشتر و همچنین انجام حجم بالایی از فعالیت‌های اقتصادی در عرصه اقتصاد مقاومتی موفق باشید.
وی در پایان بیان کرد: در این مقطع همه استان‌ها وارد مسابقه در خیرات شدند و کار خیر در این مرحله، حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است که امیدواریم قزوین از پرچم داران اصلی این رقابت خیر بوده و منشا اثر بسیار برای مردم استان و کشور باشد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه