logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وزیر سابق اقتصاد مدعی شد؛

۸ هزار پرونده نجومی در دیوان محاسبات داریم / هدف FATF تحریم سپاه و از بین بردن آرمان ها است

۸ هزار پرونده نجومی در دیوان محاسبات داریم / هدف FATF تحریم سپاه و از بین بردن آرمان ها است
وزیر سابق اقتصاد به آمار دیوان محاسبات در خصوص هشت هزار پرونده‌ی نجومی اشاره کرد و گفت: آیا ما باید درگیر فضاهای این چنینی بشویم ؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، سید شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت‌های نهم و دهم در جمع اعضای «شورای بازخوانی خط امام (ره) و مقام معظم رهبری و تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی گیلان در حسینیه‌ی ماسوله ای های رشت اظهار داشت: دنیای امروز دنیای بی‌رحمی است چرا که شیرینی عید قربان با خاطره ی اسف بار فاجعه‌ی منا که ناشی از بی‌لیاقتی و بی‌کفایتی عده‌ای مشخص بوده است را به تلخی بدل کرده است.
وی افزود: ” آخرین دیدار دولت نهم و رهبری در رمضان الکریم سال ۹۲ بود. جمله‌ای که رهبر انقلاب خطاب به وزرا فرمودند این بود که هر سمتی به پایان می رسد اما مسئولیت ها تمام نمی‌شود.
حسینی با بیان اینکه زمانی که وظایف دولت نهم  دهم به پایان رسید ما گرد هم آمدیم تا به مسئولیت‌هایمان جامه‌ی عمل بپوشانیم گفت: پس از مشورت‌ها و بحث‌های زیاد به این نتیجه رسیدیم که هیچ مسئولیتی بالاتر از حفظ و باز خوانی مبانی و آرمانهای انقلاب نیست. در واقع با اینکار هم مسیر مسئولیت بهتر شناخته و هم راه سعادت به آسانی پیموده می‌شد. ”
وزیر سابق اقتصاد ادامه داد: حمله‌ی امروز به کشور حمله‌ی زور و اسلحه نیست بلکه حمله‌ی اقتصادی است و امروز دشمن اقتصاد ما را نشانه گرفته است. اکنون که حوزه‌ی یورش را تشخیص دادیم وظیفه‌ی ما چیست؟ ما باید بنا بر فرموده‌ی رهبر انقلاب اقتصاد مقاومتی را تحقق ببخشیم تا دشمن را در جنگ تمام عیاری که به ما تحمیل کرده است وادار به عقب نشینی کنیم. ”
وی به آمار دیوان محاسبات کشور در خصوص هشت هزار پرونده‌ی نجومی اشاره کرد و اظهار داشت: ” آیا ما باید درگیر فضاهای این چنینی بشویم یا به آرمانهای خودمان برگردیم؟ دفاع مقدس دفاعی همه جانبه بود. نه یک دفاع نظامی، ما یک دفاع فرهنگی-اقتصادی داشتیم.
حسینی با بیاناینکه مقام معظم رهبری در تیرماه ۹۲ به ما گفتند که به دو دلیل با شما دشمنی می کنند، یکی به دلیل شعارها و آرمانهای انقلاب که در دست گرفته اید و دیگری به این دلیل که با این آرمان ها به پیش می روید اظهار کرد: به همین دلیل است که با فشار اقتصادی و تحریم به شما حمله می‌کنند. اما تنها یک راهکار وجور دارد که این جنگ اقتصادی پایان بپذیرد ! و آن هم دست برداشتن از آرمانهای انقلاب است! ”
حسینی درباره‌ی توافق مالی FATF  گفت: ” اگر گشایش مالی صورت گرفته پس این توافق مالی برای چیست؟ FATF   چه هدفی را در راستای اقتصاد مقاومتی دنبال می‌کند؟ امروز ما با جنگی مواجهیم که تمامی ندارد. در این توافق مالی از کشور ما خواسته شده است که یک تعهدنامه‌ی سیاسی کتبی بنویسد. فکر می‌کنید این تعهد چیست؟ اینها که به جمهوری اسلامی گفته اند که تعریف ترورسیت را اصلاح کنید به گونه ای که نهضت های آزادی بخش و دفاع از سرزمین های اشغالی جزو تعریف تروریست نباشد. این جنگ اقتصادی است اما هدفش از بین بردن آرمانهای ماست!
وی ادامه داد: کار به جایی رسیده که از ایران تعهد می‌گیرند که اگر نیروهای سپاه ایران در دفاع از کشورهای دیگر و آزادی خواهی توسط آنها تحریم شدند از داخل ایران نیز باید آنها را تحریم کرد. ضرورت اقتصاد مقاومتی بر اساس فرمایشات رهبر انقلاب از الزامات حفظ آرمانهای ماست. ”
حسینی اقتصاد مقاومتی را از ضروریات جامعه ی امروز دانست و خاطر نشان کرد: ” اقتصاد مقاومتی به ترویج گفتمان های این چنینی احتیاج دارد. باید بدانیم مسیر انقلاب مسیریست همیشگی تا این پرچم به دست صاحب اصلی اش برسد. ”
وزیر سابق اقتصاد، اقتصاد مقاومتی را یکی از این رویکرد ها مدیریت جهادی دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی از خود گذشتگی؛ و مقاومت برای رسیدن به تعالی. رویکرد دیگر در این اقتصاد اتکا به ظرفیتهای درونی است. جوان های ما توانستند با تمام  تحریم هایی که صورت گرفت تعداد سانتریفیوژ هارا به ۱۹ هزار برسانند، ما به قدرت جوانانمان ایمان داریم.
وی در پایان افزود: آیا شعار ” هر توافقی بهتر از هیچ توافقی است” جز این است که می خواهند ملت را از آرمانهایشان دور کنند؟ “

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه