به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرایان بیدار رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان سرایان اظهار داشت :مهدی اکبرزاده داور جوان فوتبال سرایان جهت داوری در مسابقات فوتبال لیگ قهرمانی نونهالان کشور به خراسان رضوی اعزام می شود.وی افزود: این دیدار بین تیم پیشگامان مشهد و شهرداری رشت سه شنبه 23 شهریور1395 در ورزشگاه تختی مشهد برگزار خواهدشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از سرایان بیدار,لازم به یادآوری است که نامبرده قبل از این بازی نیز داوری تیمهای تراکتور سازی تبریز وگلگهر سیرجان را برعهده داشته است که در این بازی قضاوت بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشته است.
,عابدینی همچنین گفت: حمید ارغا و محمدحسین کدخدایی به اردوی انتخابی تیم ملی نونهالان راه یافتند.
,رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان سرایان گفت: این دو هندبالیست نونهال آیسک سرایان در تیم ملی هندبال با درخشش در مسابقات منطقه یک کشور که 4 تا 9 شهریور در شاهرود برگزار شد جواز حضور در اردوی تیم ملی نونهالان را کسب کردند .
]
ارسال دیدگاه