logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رییس مرکز سوانح و فوریت های پزشکی زابل؛

فعالیت ۱۸ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل

فعالیت ۱۸ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل
رییس مرکز سوانح و فوریت های پزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه زابل دارای ۱۸ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری جهت خدمات رسانی به مردم می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی رفعت در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی هم اکنون مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه زابل دارای ۱۸ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری و با ۱۲۲ نفر نیروی انسانی مشغول امدادرسانی به مردم و مددجویان خدمات فوریتهای پزشکی در سطح منطقه سیستان می باشد.

وی افزود: تیم های امدادی اورژانس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه زابل به طور میانگین ماهیانه بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ مورد ماموریت اعم از حوادث ترافیکی، غیر ترافیکی و بیماریها را انجام می دهند.

رفعت تصریح کرد: براساس سیاست های کلان کشوری پایگاه اورژانس ۱۱۵ زابل در سال ۱۳۶۸ تحت عنوان مرکز اطلاعات اورژانس با تعداد ۱۵ نفر تکنسین در شهرستان زابل راه اندازی شد تا از این طریق امدادرسانی و خدمات رسانی به همطنان انجام شود.

وی ابراز داشت: به رغم تلاش های شبانه روزی این مراکز، هنوز راه زیادی تا رسیدن به سطح ایده‌آل باقی مانده است اما با این حال مراکز اورژانس زابل با همین امکانات کم هم توانسته‌ خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارائه دهند.

رییس مرکز سوانح و فوریت های پزشکی زابل ابراز داشت: در حال حاضر اورژانس ایران با سه هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس، ۵۷ اتوبوس آمبولانس، ۴۰ موتورلانس در ۲ هزار و ۱۹۰ پایگاه شهری و جاده‌ای، ۲۰ پایگاه هوایی و ۲ پایگاه دریایی، به ارائه خدمات به مردم سراسر ایران اسلامی مشغول هستند.

وی در پایان گفت: جهت ارائه ی بهتر خدمات و امدادرسانی و جلوگیری از آسیب های احتمالی انتظار می رود هموطنان عزیز با مراکز اورژانس همکاری بیشتر داشته و با فرهنگ سازی مناسب و آموزش از تماس های شیطنت آمیز کودکان و نوجوانان به اورژانس جلوگیری به عمل آورند.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه