logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استاندار قزوین:

هنرمندان به عنوان پرچم‌داران حوزه فرهنگ باید در خدمت آرمان‌های انقلاب باشند

هنرمندان به عنوان پرچم‌داران حوزه فرهنگ باید در خدمت آرمان‌های انقلاب باشند
استاندار قزوین با بیان اینکه حضور هنرمندان برای جامعه ما یک ضرورت است، بیان کرد: هنرمندان به عنوان پرچمداران حوزه فرهنگ باید در خدمت آرمان‌های انقلاب باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، فریدون همتی استاندار قزوین شب گذشته(پنج شنبه) در اختتامیه چهارمین دوسالانه خوشنویسی کشور در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات گفت: ما به عنوان کارگزاران دولت باید قدردان هنرمندان باشیم زیرا جایگاه این فرهیختگان در حوزه فرهنگ غیرقابل انکار است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,
وی در ادامه افزود: در مقاطع مختلف تاریخی هم پیش از انقلاب و هم پس از انقلاب شاهد پیشتازی هنرمندان در ا نتقال مفاهیم دینی و انقلابی به جامعه بوده‌ایم. 
این مسئول اذعان کرد: یک جامعه توسعه یافته زمانی پویا و بالنده خواهد بود که حوزه فرهنگ در کنار حوزه سیاست، اقتصاد و دیگر حوزه‌ها قرار بگیرد. 
وی با بیان اینکه حوزه فرهنگ پایه و اساس دیگر حوزه‌های یک جامعه است، بیان کرد: پیشرفت در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نیازمند و متصل به پیشرفت در حوزه فرهنگی است؛ در غیر این صورت جامعه دچار چالش خواهد شد. 
,
,
,
 
,

همتی تصریح کرد: امروز با وقوع هر تحولی باید فرهنگ آن در جامعه تولید و نهادینه شود؛ زیرا در این صورت بهره جامعه از توسعه و تحولات بیشتر می‌شود، نباید از تاثیرگذاری حوزه فرهنگ به عنوان مرجع تحولات جامعه غفلت کرد. 
وی عنوان کرد: هم اکنون نظام ما به عنوان یک کشور خاص و دارای آرمان‌های متفاوت با دیگر کشورهایی دنیا در جهان مطرح است که دارای تفکری مبتی بر ارزش‌هاست؛ بنابراین نباید از حوزه فرهنگ و هنر در این فضا چشم پوشی کرد. 
استاندار قزوین با بیان اینکه حضور هنرمندان برای جامعه ما یک ضرورت است، بیان کرد: هنرمندان به عنوان پرچمداران حوزه فرهنگ باید در خدمت آرمان‌های انقلاب باشند. 
وی تصریح کرد: طی سه سال گذشته دولت به دلیل مشکلات مالی نتوانست گام‌های ارزشمندی در حوزه فرهنگ بردارد و اقدامات امروز دولت با آرمان‌های مدنظرش فاصله دارد و این خلاء باید با حضور هنرمندان پر شود. 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه