اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خطیب جمعه ی زابل؛

دشمن به دنبال غفلت ایرانیان از سبک زندگی اسلامی و آرمان های انقلاب است/ مهندسی معکوس راهکاری جهت خنثی سازی برنامه های دشمن

دشمن به دنبال غفلت ایرانیان از سبک زندگی اسلامی و آرمان های انقلاب است/ مهندسی معکوس راهکاری جهت خنثی سازی برنامه های دشمن
امام جمعه ی شهرستان زابل عنوان کرد: با مهندسی معکوس برنامه های دشمن را باید خنثی کرد تا در مقابل هجمه های دشمن غافلگیر نشویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین علی اکبر کیخا در خطبه های نماز جمعه ی این هفته شهرستان زابل ابراز داشت: باتوجه به فرا رسیدن روز فرهنگ و ادب باید از فرهنگ و ادب اسلامی دفاع کرده و برای برنامه های دشمن از طریق مهندسی معکوس برنامه ریزی کرد تا در مقابل هجمه های دشمن غافلگیر نشویم.

وی افزود: استکبار جهانی همیشه در حال انجام جنگ با کشورهای اسلامی به منظور سلطه بر آنان است به طوری که در برهه ای از زمان به طور مستقیم و در برهه دیگر به شیوه نیابتی در این جنایات حضور می یابد.

خطیب جمعه ی زابل تصریح کرد: استکبار جهانی با به راه انداختن جنگ های نیابتی، قصد ادامه ی جنگ های صلیبی را دارد بنابراین با مطالعه ی جنگ های صلیبی در مقابل دشمن ایستادگی کرد.

کیخا بیان داشت: ۳۱ شهریور سالروز آغاز جنگ تحمیلی است که در این راستا رژیم بعثی از هیچ جنایتی علیه ملت ایران کوتاهی نکرده هرچند دشمن بعثی سیلی محکمی از ملت ایران دریافت کرد.

وی ادامه داد: باید راه شهدا را از طریق افزایش بصیرت، دشمن شناسی، رصد برنامه های دشمن و شناسایی خطر نفوذ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شناخته و در مقابل آن ایستادگی کرد.

امام جمعه ی زابل با بیان اینکه، دشمن به دنبال غفلت ایرانیان از سبک زندگی اسلامی و آرمان های انقلاب است افزود: در هر شغل و منصب باید همانند شهدا بسیجی وار زندگی کرد و نسبت به مشکلات جامعه بی تفاوت نبود.

وی تاکید کرد: دولت ها در هر برهه، دستاوردهای دولت قبل را بیان کنند و از سیاه نمایی کردن دولت قبل خودداری تا مردم را نسبت به نظام و دولت قبل بدبین نکنند.

کیخا عنوان کرد: دست اندرکاران فرهنگ و ادب استان، استعدادها را در تمامی عرصه ها به درستی مدیریت کنند تا سیستان به گذشته ی عزتمند و بی نظیر خود بازگردد.

وی در پایان در آستانه بازگشایی مدارس با بیان اینکه، عکس های موجود روی لوازم التحریر، نوشت افزار و اسباب بازی ها نباید مصادیق تهاجم فرهنگی دشمن باشد تاکید کرد: مدارس از تغییر رنگ و شکل فرم مدارس در هرسال خودداری کنند چرا که این موضوع کاملا برخلاف اقتصاد مقاومتی و فرامین رهبری است.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه