logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد:

تربیت بیش از 30 مربی در بنیاد نهج البلاغه استان یزد/ دوره تربیت مدرس در بنیاد نهج‌البلاغه راه‌اندازی می‌شود

تربیت بیش از 30 مربی در بنیاد نهج البلاغه استان یزد/ دوره تربیت مدرس در بنیاد نهج‌البلاغه راه‌اندازی می‌شود
رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های این بنیاد از تربیت 30 مربی نهج البلاغه در این بنیاد خبر داد و گفت: مراسمی به مناسبت دومین سالگرد تاسیس بنیاد نهج البلاغه استان در یزد برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد در گفتگو با یزد آوا، با بیان اینکه مهرماه دومین سالگرد تأسیس این بنیاد است، از برگزاری مراسمی به همین مناسبت در روز چهارشنبه 31 شهریورماه در فرهنگسرای شهرداری یزد خبر داد و اظهار کرد: در این مراسم جمعی از مسئولان استان، آیت‌الله ناصری امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان یزد و آیت‌الله سیدجمال الدین دین‌پرور نماینده ولی فقیه در بنیاد نهج البلاغه حضور دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد آوا,

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رضا ابویی جلب افکار عمومی و اذهان مردم به جایگاه نهج البلاغه را از نتایج فعالیت‌های بنیاد نهج البلاغه استان عنوان کرد و ادامه داد: با گذشت دو سال از تاسیس این بنیاد بیشتر از 30 نفر از علاقمندان به مربی‌گری نهج البلاغه تربیت شده‌اند که با گذراندن 70 وحد درسی در 4 ترم درسی فارغ التحصیل شدند و در مراسم روز چهارشنبه گواهینامه تربیت مربی نهج البلاغه به آنها اعطا خواهد شد.

وی راه‌اندازی دوره آشنایی نونهالان و دانش آموزان ابتدایی با نهج البلاغه را از دیگر فعالیت‌های  این بنیاد نام برد و افزود: نونهالان در کنار مربیان خود برخی حکمت‌های نهج البلاغه را حفظ کرده‌اند و نقاشی‌هایی نیز در زمینه نهج البلاغه و علاقمندی خود به امیرالمومنین(ع) به تصویر کشیده‌اند که در مراسم دومین سالگرد تاسیس این بنیاد به نمایش در می‌آید.

دکتر ابویی با اشاره به دیگر فعالیت‌های بنیاد نهج البلاغه استان گفت: با تقویت دانش و معرفت مربیان نهج البلاغه در ترم‌های گذشته جلسات تبلیغی نشر معارف نهج البلاعه در سطح شهر یزد توسط مربیان برگزار شده است به گونه‌ای که بیش از 15 جلسه نهج البلاغه به صورت هفتگی یا به صورت ماهیانه در محله‌های مختلف در سطح شهر و در مساجد و حلقه‌های معرفتی نهج البلاغه برگزار شده است.

وی با بیان اینکه بنیاد نهج البلاغه استان یزد در صدد برگزاری دوره تربیت مدرس نهج‌البلاغه است که به مراتب از دوره تربیت مربی بالاتر وعمیق تر می‌باشد، خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان دوره  تربیت مربی که تمایل دارند به مطالعات خود در نهج البلاغه عمق ببخشند در امتحان ورودی تربیت مدرس این بنیاد شرکت می‌کنند و پس از گزینش با گذراندن 4 ترم درسی به صورت تخصصی در زمینه مباحث نهج البلاغه وارد می‌شوند.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان با تأکید بر نیاز فعالیت‌های بنیاد نهج البلاغه به تدبیر و پشتیبانی نهادهای فرهنگی اذعان کرد: برای اولین بار جلسه هم اندیشی مسئولان فرهنگی، اندیشمندان و جمعی از مدیران مدارس علمیه و علمای یزد در پنج شنبه اول مهر با حضور نماینده ولی فقیه در استان یزد، نماینده ولی فقیه در بنیاد نهج البلاغه و همچنین آیت‌الله شاه آبادی مدیر موسسه غدیر شناسی   برگزار می‌شود تا فعالیت‌های این بنیاد با نظر و مشورت اساتید، علما و مسئولان فرهنگی و حمایت آن‌ها گسترده‌تر شود.

دکتر ابویی با دعوت مردم به توجه بیشتر به مباحث نهج البلاغه که موجب افتخار همه مسلمانان بالاخص شیعیان است، تصریح کرد:  بسیاری از خلأهای اجتماعی فرهنگی ما می تواند با بررسی سیره امیرالمومنین(ع) و استفاده از سبک زندگی در نهج البلاغه پر شود و مشکلات برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد نهج البلاغه استان اکنون در فرهنگسرای قرآن وعترت شهردای یزد(خانه وزیری، جنب مسجد جامع کبیر یزد) فعالیت‌های خود را سازماندهی می‌کن و در صدد  هستیم که توسط خیرین و مسئولان استان مکان شایسته‌ای را برای فعالیت‌های این بنیاد ساخته و به بهره‌برداری برسد.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان در پایان از شهرداری و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد تقدیر و تشکر کرد و گفت: این نهادها نقش بنیانی و اساسی در در تاسیس این بنیاد داشتند و در تحقق برنامه‌های بنیاد نهج البلاغه پشتیبان و حامی بسیار خوبی بودند که جا دارد از آنها تشکر ویژه‌ای داشته باشیم.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه