اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام‌جمعه آبادان:

دولت و قوه مقننه جواب یاوه‌گویی‌های عربستان را بدهند/ نام خلیج‌فارس زینت‌بخش آب‌های نیلگون این منطقه است

دولت و قوه مقننه جواب یاوه‌گویی‌های عربستان را بدهند/ نام خلیج‌فارس زینت‌بخش آب‌های نیلگون این منطقه است
حجت‌الاسلام ابراهیمی پور تأکید کرد: ما جواب عربستان را در سوریه، لبنان و یمن داده‌ایم اما در کشور ما مسئولان و منتخبان ملت باید عزت این ملت را حفظ کنند و با قاطعیت جواب یاوه‌گویی‌های عربستان را بدهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی ابراهیمی پور امام‌جمعه آبادان در گفتگو با رهیاب در خصوص اعتراض عربستان به استفاده نام خلیج‌فارس در رقابت‌های پارالمپیک ریو 2016 توسط ایران اظهار کرد: از محتوای بیانات حضرت آقا این نکته برمی‌آید که پشت همه این صحنه‌ها رژیم صهیونیستی و آمریکا وجود دارد و آنچه به نظر می‌رسد این است که حاکمان بی‌مغز و جاهل آل سعود عروسک خیمه‌شب‌بازی مستکبران در منطقه غرب آسیا هستند.

امام‌جمعه آبادان ادامه داد: آن‌ها در قضایای سوریه، یمن، بحرین، مصر و ... در حال فضاسازی در این منطقه و به دنبال ایجاد فضای تنفس برای رژیم صهیونیستی‌اند.

وی گفت: بعد از تلاش آمریکایی‌ها برای بحث به قول خودشان خاورمیانه بزرگ، با مدیریت پیامبرگونه حضرت آقا در تمام جبهه‌ها شکست خوردند و حالا دنبال فضاسازی‌های دیگری تحت عنوان خلیج‌فارس و استفاده کردن از این نام برای ورزشکاران پارالمپیک ایران هستند.

حجت‌الاسلام ابراهیمی پور افزود: آل سعود و کسانی که به آن‌ها مشاوره می‌دهند اگر ذره‌ای سواد داشته و به تاریخ توجه کنند، می‌بینند که قدمت خلیج‌فارس به‌اندازه تاریخ بشریت است و این‌طور نیست که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در این منطقه آن‌ها احساس نگرانی بکنند و مسئله خلیج‌فارس را مطرح کنند.

امام‌جمعه آبادان با اشاره به اینکه ده‌ها قرن است که نام خلیج‌فارس زینت‌بخش آب‌های نیلگون این منطقه است تصریح کرد: برای جریان سازی، ایجاد تنش و تحریک کردن کشورهای عربی در مقابل ایران از این واژه استفاده می‌کنند تا حساسیت‌های تمام این کشورها و قومت عرب را برانگیخته کنند.

وی تأکید کرد: طراحان پشت پرده صهیونیستی، آمریکایی و انگلیسی دنبال این هستند که در فضای منطقه به قول خودشان خاورمیانه آشوب ایجاد کنند و تقابلی بین ایران و عربستان به وجود بیاورند.

ابراهیمی پور اذعان کرد: اگر یک‌ذره حاکمان نادان عربستان خِرد داشته باشند، می‌دانند که اگر هدفی در این تقابل داشته باشند ما چیزی را به نام آل سعود غیر از در تاریخ آن‌هم برای عبرت دیگران باقی نخواهیم گذاشت. آمریکا بداند که این تقابل بین ایران و عربستان نخواهد بود بلکه تقابل بین ایران و رژیم صهیونیستی است و اولین کسانی که ضربه خواهند خود حاکمان رژیم منحوس صهیونیستی هستند.

امام‌جمعه آبادان گفت: انتظاری که از مسئولین نظام جمهوری اسلامی داریم این است که مماشات در مقابل آل سعود آن‌ها را پررو خواهد کرد. یعنی اتفاقی که در طول این سه سال به وجود آمده و شعار تعامل با دنیا را مطرح کرده‌ایم مشخص است که همه‌جاها جواب نمی‌دهد.

وی بابیان اینکه مکتب اسلام یک مکتب تعامل‌گرایی است و هیچ‌گاه در این مکتب مسئله جنگ و تقابل، سبقت نگرفته است افزود: دولتمردان ما شعار تعامل را به‌گونه‌ای مطرح نکنند که تصور شود که این سه سال فقط تعامل بوده است؛ شعار تعامل با رژیم صهیونیستی و آمریکا و همچنین رژیم آل سعود معنا ندارد لذا انتظار ما از دولت و قوه مقننه این است که جواب یاوه‌گویی‌های عربستان را بدهند.

حجت‌الاسلام ابراهیمی پور تأکید کرد: اگر آن روز که در فرودگاه جده به جوانان ما تعرض شد و یا در فاجعه منا که حاجیان ما را شهید کردند جواب آل سعود را با جدیت می‌دادیم امروز جایی برای مانور و فضاسازی آن‌ها علیه ما به وجود نمی‌آمد؛ البته ما جواب عربستان را در سوریه، لبنان و یمن داده‌ایم اما در کشور ما مسئولان و منتخبان ملت باید عزت این ملت را حفظ کنند و با قاطعیت جواب یاوه‌گویی‌های عربستان را بدهند.

امام‌جمعه آبادان گفت: کسانی که گفته‌اند برای ارتباط با عربستان باید دستمان را دراز کنیم تا تعاملی برقرار شود، جهل و نادانی و بی‌بصیرتی آن‌ها را نشان می‌دهند و باید بدانند که حتی اگر در مقابل عربستان تعظیم کنند عربستان گردن آن‌ها را خواهد زد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید سعی کنیم مثل مقام معظم رهبری در خصوص آل سعود موضع‌گیری کنیم و مطمئن باشید که اگر مواضع مسئولان ما در قبال عربستان انقلابی باشد، عددی نخواهند بود که بخواهند از این موضوعات را در سطح بین‌الملل ایجاد بکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه