اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سایه سنگین بی تدبیری که یک سال و نیمه شد؛

تجمع اعتراض آمیز نوجوانان راوری به تعطیلی مجموعه ورزشی شهید آبادیجو +تصاویر

تجمع اعتراض آمیز نوجوانان راوری به تعطیلی مجموعه ورزشی شهید آبادیجو +تصاویر
بعد از گذشت یک سال و اندی از تصمیم آموزش و پرورش راور مبنی بر تعطیلی مجموعه ورزشی شهید آبادیجو، متاسفانه حرکت مناسبی صورت نگرفته و هزینه های میلیونی آن که حق مردم و بخصوص جوانان و نوجوان این دیار است نادیده گرفته شده است و در عین بلااستفاده بودن روز به روز مستهلک می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛ مجموعه ورزشی شهید آبادیجو(چمن مصنوعی) در خیابان گلزار و در محل سابق دبستان شهید بهشتی راور قرار دارد که از زمستان سال ۹۰ فعالیت احداث آن آغاز می شود و در شهریور ۹۲ افتتاح می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاروانسرا,

بعد از افتتاح اعتراض هایی از سوی فقط یکی از همسایگان این مجموعه ورزشی مطرح می شود و هر بار تقاضاهایی مانند محدود کردن ساعت استفاده از چمن، بلندتر کردن فنس کشی اطراف زمین را دارد که انجام می شود اما از آنجایی که اعتراض های این همسایه تمامی ندارد بالاخره در زمان مدیریت وقت آموزش و پرورش راور در اوایل سال ۹۴ تصمیم به تعطیلی این فضای ورزشی گرفته می شود و جوانان و نوجوانان یکی از با استعداد ترین محله های شهر راور از این فضای ورزشی محروم می شوند.

,

گذشت یک سال و اندی از این تصمیم، متاسفانه حرکت مناسبی از سوی مسئولان شهرستان و بخصوص آموزش و پرورش صورت نگرفته است و هزینه های میلیونی این مجموعه ورزشی که حق مردم و بخصوص جوانان و نوجوان این دیار است نادیده گرفته شده است و در عین بلااستفاده بودن روز به روز مستهلک می شود.
اما اینبار جمعی از دانش آموزان و نوجوانان این محله دست به کار شدند و در حرکتی خودجوش اعتراض خود را نسبت به این تصمیم آموزش و پرورش با تجمعی در مقابل این مجموعه ورزشی با شعارهای همچون "مسئولین محترم به فکر ما نوجوانان باشید! این زمین ورزشی حق ماست! آموزش وپرورش ما را از ورزش محروم نکند!" اعلام کردند تا باشد که مسئولین شهرستان تدبیری در اینباره بیندیشند.

,
,

هرچند که شهروندان و ورزشکاران راوری و بخصوص اهالی محله گلزار، نیز بارها نسبت به این تصمیم آموزش و پرورش اعتراض خود را به صورت های مختلف اعلام کرده اند ولی امیدواریم مسئولان شهرستان و بخصوص آموزش و پرورش برق شادی را به چشمان معصوم این نوجوانان هدیه کنند.

,

شهید آبادی جوphoto_2016-09-04_17-43-16photo_2016-09-04_17-43-37photo_2016-09-04_17-43-49photo_2016-09-04_17-43-56photo_2016-09-04_17-44-16

, شهید آبادی جو, photo_2016-09-04_17-43-16, photo_2016-09-04_17-43-37, photo_2016-09-04_17-43-49, photo_2016-09-04_17-43-56, photo_2016-09-04_17-44-16,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه