اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از آب مایه ی حیات یا مایه ی ممات؛

مردم سیستان نیازمند تدبیر مسئولین/ از وجود اسکلت انسان در آب های چاه نیمه تا نظر امامان جمعه سیستان در خصوص وضعیت آب شرب

مردم سیستان نیازمند تدبیر مسئولین/ از وجود اسکلت انسان در آب های چاه نیمه تا نظر امامان جمعه سیستان در خصوص وضعیت آب شرب
یکی از مسائلی که در طی ماه های اخیر در منطقه سیستان به شدت مورد توجه قرار گرفته مسئله آلودگی آب است که به رغم انواع نظرها و هشدارها در این باره، مسولان مربوطه سخن از سالم بودن آب آشامیدنی سیستان را بر زبان می رانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ در طی این مدت شایعات بسیاری در خصوص آلودگی آب سیستان به گوش می رسید که یکی از این شایعات، شایعه ای مبنی بر اینکه ماهیان پرورش یافته در چاه نیمه ها علت بوی بد آب سیستان می باشد چرا که این ماهی ها سبب تولید جلبک های خاصی در آب شده و سبب بوی بد و کیفیت پایین آب می شود.

متاسفانه طبق اخبار بیان شده در طی روزهای اخیر چندین اسکلت انسان در آب چاه نیمه ها دیده شده که این موضوع نگرانی های فراوانی را دربرداشته است چرا که علاوه بر نگرانی های ناشی از بیماری این موضوع سبب بی حرمتی به اجساد مسلمانان می شود.

ورودی آب از چاه نیمه اول به چاه نیمه سوم عوض شود

امام جمعه ی شهر بنجار اظهار داشت: در روزهای اخیر از مخازن چاه نیمه ها بازدید به عمل آمد که در این راستا جلبک های رویشی فراوانی در آب مشاهده شد که در این راستا باید جلبک کشی در آب انجام و از رشد آن ها جلوگیری به عمل آید.

حجه الاسلام و المسلمین محمود پارسا به خبرنگار اوشیدا گفت: ورودی آب از چاه نیمه اول به چاه نیمه سوم باید تعویض شود بنابراین امیدواریم مسولان مربوطه هر چه زودتر نسبت به رفع بوی بد و نامطبوع آب اقدام کنند.

اجساد موجود در چاه نیمه ها چهارم صحنه ای آزاردهنده ایجاد کرده است

امام جمعه ی شهر علی اکبر عنوان کرد: براساس گزارشات مردمی موضوعی بیان شد که برای بسیاری از کسانی که قبلا بی اطلاع از این موضوع بودند جای بسی تعجب داشت.

حجه الاسلام و المسلمین مجتبی اشرفیان در ادامه ابراز داشت: متاسفانه اجساد موجود در قبرستان در چاه نیمه چهارم سرازیر شده که این موضوع سبب رها شدن استخوانها و اجزای بدن اموات در قبرستان در آب و اطراف آن شده و صحنه ای آزاردهنده را ایجاد کرده که جای بسی تامل دارد چرا که طبق گفته ی مردم این موضوع از چندین سال قبل وجود داشته است.

وی ادامه داد: با اینکه عده ای از مسئولین مربوطه از این جریان باخبر بودند اما بی تفاوتی از کنار آن گذشته و هیچ کاری انجام ندادند.

اشرفیان تصریح کرد: با این که آب چاه نیمه چهارم به طور مسقیم جهت شرب مردم استفاده نمی شود اما این جنازه ها اموات مسلمین بوده و دارای احترام و ارج و قرب می باشند.

امام جمعه ی شهر علی اکبر ابراز داشت: چرا زمانی که طرح چاه نیمه چهارم مورد مطالعه قرار می گرفت ارزیابی های لازم از فاصله این مکان تا قبرستان و مناطق مسکونی مورد بررسی قرار نگرفته است.

وی تاکید کرد: قبرستان موجود در کنار چاه نیمه قدیمی نیست بلکه بسیاری از آرامگاه ها متعلق به حدود ۱۰ سال قبل می باشد اما با این حال حتی اگر هم قبرستان قدیمی باشد گناه کوتاهی مسئول مربوطه را نه تنها پاک نمی کند، بلکه آن را تشدید می کند.

‌‌‌اشرفیان بیان داشت: وجود اجساد در آب چاه نیمه سبب نگرانی های فراوانی شده چرا که علاوه بر بی احترامی به اجساد مومنان سبب آلودگی بهداشتی و به خطر افتادن سلاکت مردم می شود که مسولان مربوطه باید زودتر چاره ای در این راستا بیندیشند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌خروجی چاه نیمه چهارم بسته شود

امام جمعه ی شهر علی اکبر عنوان کرد: در صورت اتصال چاه نیمه ها، آب مورد استفاده شده چه به لحاظ شرب و چه به لحاظ کشاورزی دارای ایرادات می باشد.

اشرفیان افزود: در اولین اقدام باید خروجی چاه نیمه چهارم بسته و جلوی اتصال این آب با چاه نیمه های دیگر گرفته شود و در مرحله بعد نیز سد خروجی چاه نیمه چهارم زودتر تکمیل و آب آن برای مصرف کشاورزان در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه آب موجود در چاه نیمه ها به درستی مدیریت نمی شود تاکید کرد: با اینکه دارای بیشترین حجم آب کشور در چاه نیمه ها هستیم اما همیشه با مشکل کم آبی مواجه هستیم.

اشرفیان خاطرنشان کرد: اگر آب درنظر گرفته شده برای مصارف کشاورزی به موقع رهاسازی شود سبب ایجاد اشتغال در منطقه خواهد شد.

وی در پایان گفت: متاسفانه با وجود مشکل در آب شرب اقدامات مناسب از سوی مسولان انجام نمی گیرد هرچند طبق آزمایشات میکروب در آب وجود ندارد اما طعم و بوی آن آزار دهنده بوده چرا که بسیاری از مردم توان تهیه آب از تصفیه خانه ها را ندارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
, ورودی آب از چاه نیمه اول به چاه نیمه سوم عوض شود, ورودی آب از چاه نیمه اول به چاه نیمه سوم عوض شود,
,
,
,
, اوشیدا,
,
, اجساد موجود در چاه نیمه ها چهارم صحنه ای آزاردهنده ایجاد کرده است, اجساد موجود در چاه نیمه ها چهارم صحنه ای آزاردهنده ایجاد کرده است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ‌‌‌‌‌‌‌‌‌خروجی چاه نیمه چهارم بسته شود, ‌‌‌‌‌‌‌‌‌خروجی چاه نیمه چهارم بسته شود,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه