logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گردوغبار و باد شدید در راه خوزستان/ انتظار کاهش دید در نیمه غربی و جنوبی استان

گردوغبار و باد شدید در راه خوزستان/ انتظار کاهش دید در نیمه غربی و جنوبی استان
بررسی خروجی مدل‌های هواشناسی طی امروز تا فردا مورخه ۴/۷/۹۵ نشان‌دهنده وزش بادهای قابل‌ملاحظه تا نسبتاً شدید بر روی استان خوزستان و جنوب کشور عراق است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب: سازمان هواشناسی استان خوزستان پیش‌بینی خود را از وضعیت آب و هوایی استان در هفته جاری در بولتنی ارائه کرده است.

بررسی نقشه‌های پیش‌یابی در سطح زمین طی امروز تا فردا تغییرات فشار هوا را بر روی منطقه نشان می‌دهد که باعث وزش بادهای قابل‌ملاحظه و بعضاً برخاستن گردوغبار محلی در بخش‌های از جنوب، غرب و مرکز استان می‌شود.

در سطوح فوقانی جو نیز طی روز دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری تقویت زبانه پر ارتفاع جنب‌حاره‌ای را بر روی منطقه شاهد خواهیم بود که سبب افزایش نسبی دما در استان خواهد شد.

همچنین سازمان هواشناسی در اطلاعیه ۲۹ مورخ ۳ مهرماه ۹۵ هواشناسی خوزستان آورده است: بررسی خروجی مدل‌های هواشناسی طی امروز تا فردا مورخه ۴/۷/۹۵ نشان‌دهنده وزش بادهای قابل‌ملاحظه تا نسبتاً شدید بر روی استان خوزستان و جنوب کشور عراق است.

درنتیجه انتظار کاهش دید ناشی از برخاستن و انتشار گردوغبار و خاک در نیمه غربی و جنوبی استان در ساعتی از روز در طی این مدت وجود دارد. لذا به هم استانی‌های عزیز توصیه می‌شود در ایام مذکور حق المقدور از تردد غیرضروری اجتناب کنند.

سازمان هواشناسی استان خوزستان همچنین وضعیت آب‌وهوای استان را برای یکشنبه ۴ مهرماه را صاف همراه با وزش باد قابل‌ملاحظه با انتظار برخاستن گردوغبار محلی به‌ویژه برای مناطق غربی و جنوبی پیش‌بینی کرده است.

در شبانه‌روز گذشته هندیجان با ۴۳٫۴ و ایذه با ۱۴٫۸ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط گزارش‌شده‌اند.

گفتنی است حداکثر دمای هوای اهواز برای امروز به ۴۱ و حداقل به ۲۴ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه