اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

هشدار مدیر شبکه 3 به احسان علیخانی

هشدار مدیر شبکه 3 به احسان علیخانی
از سال‌های گذشته درس گرفته‌ایم که گاهی یک جمله یا حرف که گفتنش خیلی مهم و ضروری نبوده، می‌تواند یک سال نیرویی مثل او را از تلویزیون جدا کند. همین چند وقت پیش هم به آقای علیخانی گفتیم که از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا از سال‌های گذشته درس گرفته‌ایم که گاهی یک جمله یا حرف که گفتنش خیلی مهم و ضروری نبوده، می‌تواند یک سال نیرویی مثل او را از تلویزیون جدا کند. همین چند وقت پیش هم به آقای علیخانی گفتیم که از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش.

شبکه ایران نوشت: مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما به تازگی در گفت‌وگویی با «وصف صبا» با اعلام این خبر که بحث پیرامون چگونگی ساخت و اجرای «ماه عسل» برای رمضان 93 آغاز شده است از احسان علیخانی به عنوان گزینه اصلی اجرای این برنامه نام برده و گفته است: به هر حال برنامه «ماه عسل» شروع و دوران اوجش با اجرای علیخانی بوده و مردم هم این برنامه را بدون فرزاد حسنی یا اجرای ویتامین 3 را بدون علی ضیا خیلی نمی‌پسندند.

به آقای علیخانی گفتیم همان‌قدر که حواست به برنامه است، حواست به خودت هم باشد

فضل‌الله شریعت‌پناهی در باره لزوم اعتماد مدیران شبکه 3 به احسان علیخانی و میزان آزادی عمل وی در اجرای «ماه عسل» امسال توضیح داده است: نظر شخص من و آقای زین‌العابدین مدیر شبکه این است که یا کاری را به شخصی بدهیم و به او اعتماد کنیم یا اصلا کار را به او ندهیم، چون اگر اعتماد نداشته باشیم مدام باید در حال نظارت باشیم. امسال ما به احسان علیخانی و تیمش صد درصد اعتماد کردیم.

 این اعتماد همراه با همفکری بود. از یک طرف اتفاقاتی که در سال‌های گذشته برای علیخانی افتاده بود و حاشیه‌های اطرافش شکل گرفته بود خودش را هم به نتیجه رساند که حواسش جمع‌تر باشد و خیلی روی خطوط قرمز پای نگذارد. قبل از برنامه امسال به آقای علیخانی گفتیم همان‌قدر که حواست به برنامه است، حواست به خودت هم باشد که ما بتوانیم در مقاطع مختلف از حضورت استفاده کنیم.

 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, از سال‌های گذشته درس گرفته‌ایم که گاهی یک جمله یا حرف که گفتنش خیلی مهم و ضروری نبوده، می‌تواند یک سال نیرویی مثل او را از تلویزیون جدا کند. همین چند وقت پیش هم به آقای علیخانی گفتیم که از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش.,
,
, شبکه ایران نوشت: مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما به تازگی در گفت‌وگویی با «وصف صبا» با اعلام این خبر که بحث پیرامون چگونگی ساخت و اجرای «ماه عسل» برای رمضان 93 آغاز شده است از احسان علیخانی به عنوان گزینه اصلی اجرای این برنامه نام برده و گفته است: به هر حال برنامه «ماه عسل» شروع و دوران اوجش با اجرای علیخانی بوده و مردم هم این برنامه را بدون فرزاد حسنی یا اجرای ویتامین 3 را بدون علی ضیا خیلی نمی‌پسندند.,
,
, به آقای علیخانی گفتیم همان‌قدر که حواست به برنامه است، حواست به خودت هم باشد, به آقای علیخانی گفتیم همان‌قدر که حواست به برنامه است، حواست به خودت هم باشد,
,
, فضل‌الله شریعت‌پناهی در باره لزوم اعتماد مدیران شبکه 3 به احسان علیخانی و میزان آزادی عمل وی در اجرای «ماه عسل» امسال توضیح داده است: نظر شخص من و آقای زین‌العابدین مدیر شبکه این است که یا کاری را به شخصی بدهیم و به او اعتماد کنیم یا اصلا کار را به او ندهیم، چون اگر اعتماد نداشته باشیم مدام باید در حال نظارت باشیم. امسال ما به احسان علیخانی و تیمش صد درصد اعتماد کردیم.

 این اعتماد همراه با همفکری بود. از یک طرف اتفاقاتی که در سال‌های گذشته برای علیخانی افتاده بود و حاشیه‌های اطرافش شکل گرفته بود خودش را هم به نتیجه رساند که حواسش جمع‌تر باشد و خیلی روی خطوط قرمز پای نگذارد. قبل از برنامه امسال به آقای علیخانی گفتیم همان‌قدر که حواست به برنامه است، حواست به خودت هم باشد که ما بتوانیم در مقاطع مختلف از حضورت استفاده کنیم.
,
,
,
,

 
, , ,
,

چند نفر سراغ دارید که از حداقل توانایی‌های فردی مثل علیخانی برخوردار باشد

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص علت عدم تکرار موفقیت چنین برنامه‌هایی در دیگر تولیدات تلویزیونی و ساختار شتابزده تولیدات مناسبتی گفته است: کمبود نیروی انسانی. نه نیروی انسانی کارمند در تلویزیون. کمبود نیروی مثل علیخانی. شما حساب کنید آقای علیخانی 5 ماه برای این کار وقت گذاشت، اگر بخواهیم برنامه نوروز را هم به او بدهیم باز چند ماه باید وقت داشته باشد، خب این باعث می‌شود یکی مثل احسان علیخانی فقط بتواند دو برنامه قابل قبول در سال بسازد. چند نفر سراغ دارید که از حداقل توانایی‌های فردی مثل علیخانی برخوردار باشد و تلویزیون بتواند با خاطر جمع از کیفیت نهایی برنامه‌ای را به دست آنها بسپارد.

مجریان از خودشان مراقبت نمی‌کنند و یکسری اتفاقاتی هم در بیرون سازمان رخ می‌دهد

شریعت‌پناهی در ادامه با اذعان به جای خالی مجریان موفقی که با ممنوعیت اجرا در صداوسیما مواجه شده‌اند توضیح داده است: مواظبت از این آدم‌های گاهی خیلی سخت می‌شود. قطعا این نکته را قبول دارم که تلویزیون مجری خوب کم دارد. ما با زحمت نیروی خوب پیدا می‌کنیم،‌آنها را به مخاطب معرفی می‌کنیم، خودشان بر اساس توانایی‌هایشان مورد قبول مخاطب قرار می‌گیرند اما از خودشان مراقبت نمی‌کنند.

سازمان علاقه دارد با بسیاری از این مجری‌هایی که شما و مردم مدنظرشان است و ثمره تلویزیون هستند همکاری کند ولی وقتی از خودشان مراقبت نمی‌کنند یکسری اتفاقاتی هم در بیرون سازمان رخ می‌دهد که در نهایت در استفاده از آنها در تلویزیون به مشکل می‌خوریم. حتی اگر خودمان هم دوست داشته باشیم آنها را در اختیار داشته باشیم نمی‌توانیم.


از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش تا مثل گذشته دست ما برای استفاده بسته نشود

مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما همچنین در بخش دیگر این مصاحبه افزوده است: ما هدف اولمان حفظ علیخانی است. ما از سال‌های گذشته درس گرفته‌ایم که گاهی یک جمله یا حرف که گفتنش خیلی مهم و ضروری نبوده، می‌تواند یک سال نیرویی مثل او را از تلویزیون جدا کند. همین چند وقت پیش هم به آقای علیخانی گفتیم که از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش.

البته گاهی هم نبودن مقطعی، مصلحت اندیشی سازمان برای حفظ نیروهای خوبش است، مصلحتی که خیلی اوقات خیلی دوستان از بیرون آن را متوجه نمی‌شود و به همین دلیل شایعه‌سازی‌های مختلفی می‌کنند. خداروشکر آقای علیخانی به بلوغ خوبی رسیده و خیلی چیزها را کاملا درک کرده، می‌داند که برنامه‌اش نباید اسیر تکرار شود و کاملا فهمیده نباید کاری کند که باعث حاشیه و اعتراض‌های شدید بیرونی شود که مثل گذشته دست ما برای استفاده از او بسته شود و خودش هم باز یک یا دوسال از آنتن دور شود.

, چند نفر سراغ دارید که از حداقل توانایی‌های فردی مثل علیخانی برخوردار باشد,
,
, وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص علت عدم تکرار موفقیت چنین برنامه‌هایی در دیگر تولیدات تلویزیونی و ساختار شتابزده تولیدات مناسبتی گفته است: کمبود نیروی انسانی. نه نیروی انسانی کارمند در تلویزیون. کمبود نیروی مثل علیخانی. شما حساب کنید آقای علیخانی 5 ماه برای این کار وقت گذاشت، اگر بخواهیم برنامه نوروز را هم به او بدهیم باز چند ماه باید وقت داشته باشد، خب این باعث می‌شود یکی مثل احسان علیخانی فقط بتواند دو برنامه قابل قبول در سال بسازد. چند نفر سراغ دارید که از حداقل توانایی‌های فردی مثل علیخانی برخوردار باشد و تلویزیون بتواند با خاطر جمع از کیفیت نهایی برنامه‌ای را به دست آنها بسپارد.,
,
, مجریان از خودشان مراقبت نمی‌کنند و یکسری اتفاقاتی هم در بیرون سازمان رخ می‌دهد, مجریان از خودشان مراقبت نمی‌کنند و یکسری اتفاقاتی هم در بیرون سازمان رخ می‌دهد,
,
, شریعت‌پناهی در ادامه با اذعان به جای خالی مجریان موفقی که با ممنوعیت اجرا در صداوسیما مواجه شده‌اند توضیح داده است: مواظبت از این آدم‌های گاهی خیلی سخت می‌شود. قطعا این نکته را قبول دارم که تلویزیون مجری خوب کم دارد. ما با زحمت نیروی خوب پیدا می‌کنیم،‌آنها را به مخاطب معرفی می‌کنیم، خودشان بر اساس توانایی‌هایشان مورد قبول مخاطب قرار می‌گیرند اما از خودشان مراقبت نمی‌کنند.

سازمان علاقه دارد با بسیاری از این مجری‌هایی که شما و مردم مدنظرشان است و ثمره تلویزیون هستند همکاری کند ولی وقتی از خودشان مراقبت نمی‌کنند یکسری اتفاقاتی هم در بیرون سازمان رخ می‌دهد که در نهایت در استفاده از آنها در تلویزیون به مشکل می‌خوریم. حتی اگر خودمان هم دوست داشته باشیم آنها را در اختیار داشته باشیم نمی‌توانیم.
,
,
,
,
, از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش تا مثل گذشته دست ما برای استفاده بسته نشود, از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش تا مثل گذشته دست ما برای استفاده بسته نشود,
,
, مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما همچنین در بخش دیگر این مصاحبه افزوده است: ما هدف اولمان حفظ علیخانی است. ما از سال‌های گذشته درس گرفته‌ایم که گاهی یک جمله یا حرف که گفتنش خیلی مهم و ضروری نبوده، می‌تواند یک سال نیرویی مثل او را از تلویزیون جدا کند. همین چند وقت پیش هم به آقای علیخانی گفتیم که از الان خودت مراقب «ماه عسل» سال آینده باش.

البته گاهی هم نبودن مقطعی، مصلحت اندیشی سازمان برای حفظ نیروهای خوبش است، مصلحتی که خیلی اوقات خیلی دوستان از بیرون آن را متوجه نمی‌شود و به همین دلیل شایعه‌سازی‌های مختلفی می‌کنند. خداروشکر آقای علیخانی به بلوغ خوبی رسیده و خیلی چیزها را کاملا درک کرده، می‌داند که برنامه‌اش نباید اسیر تکرار شود و کاملا فهمیده نباید کاری کند که باعث حاشیه و اعتراض‌های شدید بیرونی شود که مثل گذشته دست ما برای استفاده از او بسته شود و خودش هم باز یک یا دوسال از آنتن دور شود.
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه