اخبار داغ

کارشناس ارشد دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد

مضرات مصرف زیاد قند و شکر

مضرات مصرف زیاد قند و شکر
مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حامد پورآرام،کارشناس ارشد دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مورد مضرات مصرف قند و شکر و مواد قندی اظهار داشت: امروزه متأسفانه شاهد افزایش روز افزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم چرا که به مرور کارخانه‌های مواد غذایی برای جذب مشتری غذاهای شیرین تولید می‌کنند و ذائقه مردم به غذاهای شیرین عادت می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, حامد پورآرام،کارشناس ارشد دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مورد مضرات مصرف قند و شکر و مواد قندی اظهار داشت: امروزه متأسفانه شاهد افزایش روز افزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم چرا که به مرور کارخانه‌های مواد غذایی برای جذب مشتری غذاهای شیرین تولید می‌کنند و ذائقه مردم به غذاهای شیرین عادت می‌کند.,

وی با اشاره به آماری که انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بین سالهای 79 تا 81 در طرح جامع مطالعات الگوی مصرف مواد غذایی خانوار انجام داده تصریح کرد: سرانه مصرف مواد قندی در کشور 59 گرم است که حدود 8 درصد انرژی دریافتی را در بر می‌گیرد. غافل از اینکه قند و ترکیبات حاوی قند فقط کالری زیادی به بدن تحمیل کرده و مواد مغذی لازم را برای بدن تامین نمی‌کنند.

, سرانه مصرف مواد قندی در کشور 59 گرم است که حدود 8 درصد انرژی دریافتی را در بر می‌گیرد,

دیابت، بیماری قلبی و اضافه وزن زاییده ذائقه شیرین

, دیابت، بیماری قلبی و اضافه وزن زاییده ذائقه شیرین,

پور آرام گفت: ذائقه شیرین که به طور معمول از همان کودکی ایجاد می شود. عوارض جسمانی متعددی نظیر اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال خواهد داشت و سبب ایجاد پوسیدگی دندان به ویژه در کودکان می‌شود.

, عوارض جسمانی متعددی نظیر اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال خواهد داشت و سبب ایجاد پوسیدگی دندان به ویژه در کودکان ,

این کارشناس ارشد تغذیه گفت: هر گرم مواد قندی 4 کیلوکالری انرژی تولید می‌کند و در بسیاری از مطالعات مصرف زیاد قند و شکر با افزایش شیوع بعضی از سرطان‌ها مرتبط شناخته شده است.

,

به گفته پورآرام مصرف زیاد قندهای ساده به علت تحریک ترشح انسولین موجب افت قند خون شده که خود به تمایل بیشتر به مصرف قندهای ساده و متعاقب آن افزایش انرژی دریافتی و اضافه وزن و چاقی منجر می شود.

,

وی توصیه کرد تا کمتر از 10درصد انرژی روزانه از طریق قندهای ساده تأمین شود.

,

منبع:فارس

, منبع:فارس, منبع:فارس,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م, انتهای پیام/م]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه