به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، محمد رمضانی عصر دیروز در همایش گرامیداشت روز جهانی ناشنوایان با بیان اینکه کانون ناشنوایان آذربایجانشرقی پل ارتباط بین معلولین و بهزیستی، اظهار داشت: از ارگانها و موسسات مربوطه خواهش میکنیم ما را در راستای دستیابی به اهداف کانون و رفع مشکلات عدیده ناشنوایان یاری کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی افزود: هیئت مدیره و مدیران این کانون ناشنوا هستند و از دردها و مشکلاتی که ناشنوایان دارد به طور کاملا ملموس، آگاهاند.
,مدیرکانون ناشنوایان استان در پایان از جمله مشکلات اساسی را که جامعه ناشنوایان با آن روبرو هستند در قالب بیانیهای مشترک از سوی بهزیستی و سازمانهای مردم نهاد مربوطه، قرائت کرد.
,رمضانی طی این بیانیه خواستار برنامهریزی و مدیریت لازم جهت استفاده از مترجم زبان اشارهای ناشنوایان در برنامههای سینمای استان شد و طرح مشکلات این گروه از جامعه را در جلسات مدیران ضروری دانست.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه