اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گروه ناظران حقوق بشر گزارش داد:

افشای شکنجه‌گری سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در «زندان سیاه» در افغانستان

افشای شکنجه‌گری سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در «زندان سیاه» در افغانستان
بنابر گزارش جدید گروه ناظران حقوق بشر، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در مکانی به نام کبالت در پایگاهی در افغانستان که به «زندان سیاه» معروف است، زندانیان را به روش‌های مختلف شکنجه می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سناباد نیوز، در گزارش جدید ناظران حقوق بشر، دو زندانی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) از تکنیک‌های شکنجه در زندان‌های فرامرزی آمریکا پرده برداشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سناباد نیوز,

 

,

پایگاه گلوبال ریسرچ با اشاره به این موضوع نوشت: در گزارش ناظران حقوق بشر آمده است که دو مرد تونسی بدون هیچ اتهامی برای 13 سال در حبس سازمان سیا قرار داشتند. ریاح النجیر و لطفی القرسی که به ترتیب 51 و 52 سال سن دارند هر دو به طور مجزا اظهار داشتند که در زندان از صندلی‌های الکتریکی، شکنجه با آب و جلوگیری از خواب و ضرب و شتم شدید استفاده می‌شود؛ اقداماتی که دولت آمریکا سال‌ها برای مخفی نگه داشتن آن‌ها تلاش می‌کند.

,

 

,

لورا پیتر، مشاور ارشد امنیت ملی آمریکا در این رابطه گفت: روش‌های شکنجه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا هیچ وقت گزارش نشده است و عموم مردم اطلاعات کمی در رابطه با این برنامه‌ها دارند.

,

 

,

بنابر گزارش زندانیان تازه آزاد شده، بیشتر شکنجه‌ها در مکانی به نام کبالت در پایگاهی در افغانستان روی می‌دهد که به «زندان سیاه» معروف است. در گزارش ناظران حقوق بشر آمده است که شکنجه‌گرهای سیا به طور 24 ساعته از خوابیدن زندانیان جلوگیری می‌کنند و یک موسیقی را برای آن‌ها 24 ساعته تکرار می‌کنند؛ کیفیت غذا را پایین می‌آورند و دمای هوا را کاهش می‌دهند.

,

 

,

پس از 15 سال بدون هرگونه اتهامی این دو فرد از زندان آزاد شدند، اما ایالات‌متحده هیچ گونه جبران خسارتی برای آن‌ها در نظر نگرفت. بر اساس قوانین حقوق بشر، دولت‌ها موظفند تا خسارت وارده بر شخصی که مورد شکنجه قرار گرفته است را بپردازند.

,

 

,

آزادسازی این دو فرد بدون هرگونه کمک مالی‌ای از سوی آمریکا تأکید بر لزوم کنار گذاشتن برنامه شکنجه سازمان سیا دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه