به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ناب نیوز ؛حجت الاسلام کاظم راشد یزدی در جمع عزاداران امام حسین (ع) در حسینیه ثارالله کرمان با بیان اینکه جامعه وقتی زنده می شوند که مردم با دیدن ظلم عکس العمل نشان دهند، گفت: هر موجود زنده ای باید هنگام دیدن ظلم از خود عکس العمل به هنگام نشان دهد در غیر این صورت باید به خود شک کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز ,این کارشناس مسائل دینی اظهار داشت: خداوند عکس العمل تند را جز هنگام دفاع در برابر ظالم دوست ندارد؛ خداوند فرموده فقط برای دفاع درمقابل ظلم زبان تند داشته باشید، این مسأله نشان می دهد که دفاع از مظلوم باید در جهان دیده شود و همه ی مردم از مظلوم دفاع می کنند.
,وی عنوان کرد: انقلاب هایی که در دنیا انجام می شود نشان می دهد مردم از حکومت یا زندگی خود خسته شده اند و با انقلاب کردن می خواهند ماهیت زندگی خود را تغییر دهند.
,حجت الاسلام والمسلمین راشد یزدی خاطرنشان کرد: هر چیز حلال در دنیا دارای منفعت بوده و آن چه که خداوند در دین اسلام حرام کرده دارای ضررهای زیادی است که مردم باید با اطاعت از احکام تکلیفیه، از ضرر های جامعه دوری کنند.
,این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه خداوند بر اساس منفعت و ضرر فردی و اجتماعی افراد احکامی وضع کرده، تصریح کرد: خداوند انسان ها را دوست داشته که می خواهد با احکام تکلیفیه خود، مردم را از افتادن در ظلم با خبر کند.
,وی ابراز کرد: اصل وضع قوانین در جامعه بر اساس فطرت انسان ها شکل گرفته و اسلام که براساس فطرت بوده، بر مبنای دفاع از مظلوم است.
,حجت الاسلام والمسلمین راشد یزدی تاکید کرد: قانون طبیعی و حقوق قانونی دو سلسله برای هر خانواده و جامعه محسوب می شوند که هر فردی در جامعه حق را دارد زمانی که ظلمی بر او وارد شده، شکایت کند.
,این کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: اگر مردم جامعه از حق خود دفاع نکنند و در مقابل ظلم نایستند، فساد در جامعه زیاد می شود؛ کسی که در جامعه دین خود را ادا نکند، ظالم محسوب می شود.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه