اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان:

6 ماه گذشت ولی خسارتی به سیل زدگان خوزستان پرداخت نشد/انتقال آب سرشاخه های کارون عامل تشدید کانون های داخلی ریزگردها است

6 ماه گذشت ولی خسارتی به سیل زدگان خوزستان پرداخت نشد/انتقال آب سرشاخه های کارون عامل تشدید کانون های داخلی ریزگردها است
بالدی گفت: در حال حاضر اعتباری که به ما داده اند واقعا پاسخگو نیست و از ۲۴۵میلیارد اعتباری که باید در سال ۹۳ به ما میدادند فقط ۲۰ درصد آن محقق شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشم بالدی مدیر کل بحران استان خوزستان در گفتگو با اهوازنوین در خصوص بی توجهی دولت به پرداخت خسارت سیل زدگان اوایل سال ۹۵ اظهار کرد : در سیلاب ۱۰۵۳ امسال میلیارد به اماکن عمومی،اماکن مسکونی،زمین های کشاورزی،تاسیسات برق و … خسارت وارد شد،پس از سیلاب پیگیری ها و نامه نگاری های زیادی صورت گرفت و وزرات کشور تایید کرد ولی تاکنون دریغ از یک ریال پرداخت خسارت به خوزستان.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین ,

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار در خصوص برنامه دولت در حل بحران ریزگردهای خوزستان گفت : در مسائل بحران ریزگردها ،چهار مرحله پیشگیری،آمادگی،مقابله و بازسازی را پیش رو داریم و در بحث پیشگیری برای بیابان زدایی اقدامات لازم انجام شده ولی حل این معضل بسیار مشکل است.طبق آمار ۳۵۰هزار هکتار کانون گرد و غبار وجود دارد و کانون های جدیدی هم اضافه می شوند اگر سالی ۳۵هزار هکتار کانون گرد و غبار را مهار کنیم ۱۰ سال طول می کشد تا این کار به اتمام برسد،در بحث مقابله باید ماسک برای توزیع داشته باشیم که نداریم .

,

وی افزود : در سالهای ۹۳ و ۹۴ با توجه به ذخیره ای که داشتیم و با کمک هلال احمر استان قادر به توزیع شیر و ماسک بین شهروندان شدیم اما در حال حاضر هیچ اعتباری برای این بخش مقابله در دست نداریم.

,

بالدی در خصوص بودجه ریزگردها اظهار کرد : به این معضل باید ملی نگاه کرد و و اعتبارات ملی را تخصیص داد.اما در حال حاضر اعتباری که به ما داده اند واقعا پاسخگو نیست و از ۲۴۵میلیارد اعتباری که باید در سال ۹۳ به ما میدادند فقط ۲۰ درصد آن محقق شد.

,

وی همچنین در بخش دیگری از صحبتهای خود انتقال آب کارون را عامل تشدید کانون های داخلی ریزگردها عنوان کرد و افزود : انتقال آب در سرشاخه های استان به فلات مرکزی باعث افت آب ،پایین آمدن تراز آب زیر زمینی ، شور شدن زمین ها و در نتیجه تشدید کانون های داخلی ریزگردها ها خواهد شد. از وزارت نیرو هم انتظار می رود که دید گسترده ای نسبت به مسائل آبی استان خوزستان داشته باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه