به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “دزفول امروز” :هیئت رزمندگان و عاشقان ثارالله نهادی متشکل از بسیجیان پرشور و رزمندگان سلحشور دوران دفاع مقدس همه ساله و در مناسبت های مختلف مذهبی اقدام به برگزاری مراسم معرفتی و معنوی با حضور عموم امت حزب الله می نماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز,شبهای دهه ی اول محرم که می رسد، حسینیه ثارالله دزفول مملو از محبان مولایی است که جان خود را در راه نجات انسانیت از یوغ نفسانیت نثار کرد. مولایی که امر به معروف و نهی از منکر را رسالت قیام جهانی خود اعلام کرد و با خون سرخ خود پای این پیمان الهی را امضا کرد.
مردم دیاری که با اهدای خون عزیزانشان در دفاع مقدس لبیک خود را به آرمان حسینی(ع) و برائت از یزیدیان زمان اعلام کردند، صحنه هایی زیبا از دلداگی به حضرت عشق خلق کردند که خبرنگار دزفول امروز گوشه هایی از آن را به تصویر کشیده که در ادامه می آید:

شبهای دهه ی اول محرم که می رسد، حسینیه ثارالله دزفول مملو از محبان مولایی است که جان خود را در راه نجات انسانیت از یوغ نفسانیت نثار کرد. مولایی که امر به معروف و نهی از منکر را رسالت قیام جهانی خود اعلام کرد و با خون سرخ خود پای این پیمان الهی را امضا کرد.
,مردم دیاری که با اهدای خون عزیزانشان در دفاع مقدس لبیک خود را به آرمان حسینی(ع) و برائت از یزیدیان زمان اعلام کردند، صحنه هایی زیبا از دلداگی به حضرت عشق خلق کردند که خبرنگار دزفول امروز گوشه هایی از آن را به تصویر کشیده که در ادامه می آید:
,

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ]
ارسال دیدگاه