اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خادم قدیمی ترین منبر بندرعباس:

حسینیه امام جعفرصادق به دستور اهل بیت بنا شد/ کرامت سیدالشهدا را در کنار رگ گردن احساس می کنم

حسینیه امام جعفرصادق به دستور اهل بیت بنا شد/ کرامت سیدالشهدا را در کنار رگ گردن احساس می کنم
عباس مرادی یکی از خادمین حسینیه امام جعفر صادق(منبر کرتی) با بیان اینکه قدمت این حسینیه به 144 سال می رسد، بیان کرد: این حسینیه به دستور اهل بیت بنا شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ عباس مرادی یکی از خادمین امام حسین(ع) در خصوص تاریخچه و گذشته حسینیه امام جعفرصادق به عنوان یکی از قدیمی ترین حسینیه های استان هرمزگان گفت: قدمت این حسینیه حدود 144 سال است که موسس این مکان 4 برادر بودند که به کمک هم اینجا را بنا نهادند و شروع به خدمت امام حسین (ع) و اهل بیت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز, عباس مرادی یکی از خادمین امام حسین(ع) در خصوص تاریخچه و گذشته حسینیه امام جعفرصادق به عنوان یکی از قدیمی ترین حسینیه های استان هرمزگان گفت: قدمت این حسینیه حدود 144 سال است که موسس این مکان 4 برادر بودند که به کمک هم اینجا را بنا نهادند و شروع به خدمت امام حسین (ع) و اهل بیت کردند.,

 

,

 

,

وی افزود: وجه تمایز این حسینیه با مابقی حسینیه ها این بود که با دستور اهل بیت اینجا بنا شد. در واقع این مکان 144 سال پیش محوطه خاکی و بازی بود که یکی از آن 4 برادر خواب اهل بیت را می بیند که این مکان را حسینیه ای برای عزاداری بنا کنید و نام آن را حسینیه امام جعفر صادق (ع) بگذارید و بعد از این خواب، مردان این حوالی به کمک کل غلام کاسوم به همراه برادرانش که موسس اینجا بودند شروع به ساخت آن می کنند.

,

 

,

خادم امام حسین(ع)  با اشاره به گذشته ی این حسینه در زمان پهلوی و دستور رضاه شاه برای بستن این مکان مقدس تصریح کرد: در آن زمان که رضا شاه دستور به بستن حسینیه ها داد، بزرگان و نیاکان ما مراسم عزاداری و تعزیه های خود را در کوه ها اجرا می کردند. در زمان محمدرضا شاه بزرگان این حسینیه را فراخواندن برای اجازه بازگشایی حسینیه ها و عنوان کردند که شیوخ، سید، ملا، روی منبر نرود و اسمی و عکسی از امام بزرگوار و انقلاب اسلامی نباید به زبان آید، تا اینکه افراد حاضر در این حسینیه در مقابل این صحبت ها بسیار مقاومت کردند و این مکان در زمان جنگ به پایگاهی برای پشتیبانی و کمک به رزمنده های جبهه و جنگ تبدیل شد و شهید هم داد و در واقع این حسینیه انفاس طیبه های پاک را در خود جای داده است.

,

 

,

مرادی با بیان آثار و برکت حضور امام حسین (ع) در زندگی خود افزود: بنده لطف و کرامت امام حسین (ع) را در کنار رگ گردن احساس می کنم و اینکه از گذشتگان به ما رسیده است که "تو بگو یا حسین و حرکت کن" خود امام حسین همه چیز را برای ما درست می کند و همه ی راه ها را باز می کند و اگر ما برای اهل بیت هر تلاشی کنیم هم دنیا و هم آخرتمان تضمین می شود و من به شخصه این برکت را در زندگی خود لمس نموده ام.

,

 

,

خادم امام حسین (ع) در مورد نحوه ی برگزاری مراسمات در این حسینیه اظهار کرد: علاوه بر برپایی دعای زیارت عاشورا، روضه خوانی به شیوه ی سنتی و سینه زنی، کاری نوین با هنرمندان بومی در نظر گرفتیم و چند سال است که در حال اجرای آن هستیم که سبک تعزیه خوانی سنتی را با تلفیق هنر به نمایشی آیینی و متفاوت تبدیل کرده ایم تا پیام عاشورا و کربلا را به گوش تماشاچیان برسانیم.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه