اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

ورود موج جدید بارش‎ها از دوشنبه

ورود موج جدید بارش‎ها از دوشنبه
مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود موج جدید بارشی و کاهش دمای کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد وظیفه با اشاره به اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، با استقرار سامانه بارشی بر روی کشور، طی امروز (شنبه 24 مهر) در برخی مناطق شمال غرب و استان‌های ساحلی خزر افزایش ابر، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود، اظهار کرد: به تدریج از اواخر امروز این شرایط به گلستان و خراسان شمالی گسترش می‌یابد و امروز بارندگی در استان‌های مازندران و گیلان شدت خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه روز یکشنبه 25 مهر بارش پراکنده در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی ادامه می‌یابد، گفت: روز دوشنبه 26 مهر سامانه دیگری با تقویت جریان‌های سرد شمالی بر روی دریای خزر وارد شمال و شمال غرب کشور می‌شود و موج جدید بارش‌ها در سواحل دریای خزر، دامنه‌های شمالی البرز، برخی مناطق استان اردبیل، شمال آذربایجان غربی و شرقی ایجاد خواهد کرد که شدت بارش این سامانه در استان‌های گیلان و مازندران پیش‌بینی می‌شود.
,
,

به گفته مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، به سبب کاهش محسوس دما از روز دوشنبه 26 مهر، بارش برف طی روزهای دوشنبه تا سه‌شنبه در ارتفاعات استان‌های اردبیل و شمال آذربایجان شرقی و دامنه‌های شمالی البرز دور از انتظار نخواهد بود. همچنین بر اساس خروجی مدل‌های هواشناسی روز شنبه 24 مهر در شمال غرب، سواحل دریای خزر و دامنه‌های شمالی البرز مرکزی دمای هوا به طور نسبی کاهش خواهد یافت که افت دما یکشنبه 25 مهر در شمال شرق نیز رخ خواهد داد و کاهش دما در روزهای دوشنبه و سه شنبه 26 و 27 مهر در مناطق مذکور محسوس‌تر خواهد بود.
,
,

کاهش دید در برخی جاده‌ها به خاطر مه‌آلود بودن هوا
وظیفه با بیان اینکه دریای خزر امروز و روز دوشنبه مواج پیش‌بینی می‌شود اظهار کرد: امروز و روز دوشنبه جاده‌های کوهستانی البرز به ویژه جاده‌های مرتفع و گردنه‌های کوهستانی مه آلود با کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود.
,
, کاهش دید در برخی جاده‌ها به خاطر مه‌آلود بودن هوا ,
,

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان با اشاره به وضعیت هوای استان تهران در روزهای آینده گفت: آسمان تهران در روز یکشنبه 25 مهر صاف تا کمی ابری، در بعدازظهر وزش باد با حداکثر و حداقل دمای 25 و 14 درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه 26 مهر کمی ابری، در بعضی ساعات افزایش ابر، در بعدازظهر وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای 25 و 12 درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.
,
,
 
,
 
,
 
,
منبع:ایسنا
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه