اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یاداشت/سید رضا قزوینی غرابی

لندن نجات غریق سعودی ها می شود

لندن نجات غریق سعودی ها می شود
روز گذشته رسانه ها اعلام کردند انگلیس پیش نویس قطعنامه آتش بس فوری در یمن را به شورای امنیت فرستاده است. این پیش نویس قرار است تا چند روز آینده به بحث و رأی گذاشته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دانشجویان بیدار»روز گذشته رسانه ها اعلام کردند انگلیس پیش نویس قطعنامه آتش بس فوری در یمن را به شورای امنیت فرستاده است. این پیش نویس قرار است تا چند روز آینده به بحث و رأی گذاشته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجویان بیدار,

 درباره این طرح چند نکته قابل بررسی است. نخست آن که باید طرح لندن را کمک غرب به ائتلاف نظامی عربی به رهبری عربستان سعودی برای خروج از باتلاق یمن دانست. بیش از یک سال و نیم از بمباران یمن می گذرد و سعودی ها هیچ نتیجه و هدفی را تاکنون محقق نکرده اند جز این که ضعف توان نظامی خود را به یمنی ها نشان دادند، درآمدهای نفت را هزینه خرید تسلیحات کردند، موجی از انتقادات حقوق بشری و بین المللی را علیه خود به راه انداختند و حامیان غربی خود را نیز که بر پیروزی این ائتلاف شرط بندی کرده بودند ناامید کردند.

,

در کنار این عوامل باید ناامنی باب المندب که می تواند در دراز مدت بر روند کشتیرانی و تجارت بین المللی در دریای سرخ تأثیر بگذارد، رسیدن موشک های بالستیک یمن به عمق عربستان و در تیررس قرار گرفتن ناوهای عربی و آمریکایی توسط موشک های یمنی را نیز باید از جمله نگرانی های غرب و هم پیمانان عرب آن ها دانست.

,

 در نهایت نیز مقاومت سرسختانه مردم یمن و روند تشکیل نهادهای سیاسی در آن طی ماه های اخیر نشان داد که یمنی ها در حال پیشروی نظامی و سیاسی هستند و صلاح غرب در متوقف کردن این جنگ است حتی اگر در نهایت به سود روس‌ها و دوستان ایرانی مردم یمن باشد.

,

نویسنده/سید رضا قزوینی غرابی

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه