اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قائم مقام رئیس سازمان بهزیستی کشور مطرح کرد:

مسئول آسیب های اجتماعی در کشور باید مشخص شود/از هر ۴ ازدواج، یک مورد به طلاق منجر می شود

مسئول آسیب های اجتماعی در کشور باید مشخص شود/از هر ۴ ازدواج، یک مورد به طلاق منجر می شود
پهبد پورشبانان: با عدم هم افزایی میان دستگاه های متولی در مسائل اجتماعی منابع صرف شده اثر بخشی لازم را نخواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از البرز ۲۴ قائم مقام رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بهزیستی در زمینه مسائل اجتماعی کشور فعالیت دارد به خبرنگار ما گفت: تولیت آسیب های اجتماعی در کشور باید مشخص و هم افزایی میان دستگاه هایی که دلسوزانه در این حوزه در کشور فعالیت می کنند محقق شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴,

پهبد پورشبانان افزود: با عدم هم افزایی میان دستگاه های متولی در مسائل اجتماعی منابع صرف شده اثر بخشی لازم را نخواهد داشت لذا به مجلس پیشنهاد شده در قالب برنامه ششم تولیت مسائل اجتماعی کشور را به سازمان بهزیستی واگذار کند تا بتواند هم افزایی و هماهنگی دستگاه هایی که در این حوزه ایفای نقش می کنند به گونه ای فراهم آورد تا آنها منابع خود را ذیل یک مدیریت ارائه دهند تا کمتر شاهد بروز شکاف طبقاتی، آسیب های اجتماعی و … باشیم.

,

وی آمار از هر ۴ ازدواج در کشور یک مورد منجر به طلاق می شود را تایید کرد و اظهار داشت: این آمار با توجه به منطقه جغرافیایی و بافت فرهنگی کاملا متغیر و متفاوت است در برخی مناطق آمار کمتر و برخی متاسفانه آمار بیشتر از رقم مذکور مشاهده می شود اما میانگین طلاق طبق بررسی مرکز آمار ایران به ازا هر ۴ ازدواج یک طلاق اهلام شده است.

,

قائم مقام رئیس سازمان بهزیستی کشور در خاتمه خاطر نشان داشت: استان البرز با تغییر مدیریت عملکردی بسیار علمی تر داشته و آسیب ها را بهتر رصد کرده و برنامه های ویژه ای دارند که امیدواریم با همراهی سایر دستگاه ها و زحمات استاندار البرز برای هماهنگ کردن آنها بهزیستی البرز بتواند بیشتر از قبل در زمینه رفع دغدغه های اجتماعی موفق باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه