logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل؛

حضور چشمگیر جوانان و نوجوانان شمال استان در مراسم سوگواری امام حسین ستودنی است

حضور چشمگیر جوانان و نوجوانان شمال استان در مراسم سوگواری امام حسین ستودنی است
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل عنوان کرد: حضور نوجوانان و جوانان سیستانی در مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین و یاران وفادارش در سال جاری چشمگیر و از رشد فزاینده ای برخوردار بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجه الاسلام محسن عارفی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: در محرم امسال مراسماتی که از دارالولایه سیستان و به ویژه از شهرستان زابل به تصویر کشیده شد رشد خوبی داشته است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی افزود: ضبط و پخش زنده مراسمات محرم و اجتماعات عاشورایی بیش از سه هزار دقیقه بوده است که برای اولین بار ویژه برنامه خیمه به مدت ۱۲ شب از مصلی زابل با حضور کارشناسان دینی، پیرغلامان، مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) و شاعران آئینی پخش شد.

عارفی ادامه داد: اجتماعات بسیار خوبی در شهرهای علی اکبر و شهر بنجار، شهرستان های هامون، نیمروز، هیرمند و زهک به همت فرمانداران، ائمه جمعه و روسای سازمان تبلیغات اسلامی همان شهرستان ها مدیریت و برنامه ریزی شده و بصورت مستقل برگزار شد.

وی تصریح کرد: در شهر زابل اجتماعات متعدد و مختلفی به تصویر کشیده شد که در این راستا اجتماعات شیرخوارگان حسینی یادآور مظلومیت حضرت علی اصغر در پنجم محرم الحرام برگزار شد.

عارفی در این راستا ابراز داشت: اجتماعات روز هشتم ویژه دانش آموزان در وقت صبح و عموم عزاداران در وقت بعد از ظهر و حضور انبوه عزاداران در روزهای تاسوعا و عاشورا، شام غریبان و بانوان زینبی در شهرستان زابل به خوبی به تصویر کشیده شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش های بی شائبه ی تمامی سازمان و ارگان ها به ویژه صدا و سیما، سپاه پاسداران ناحیه ی زابل، مدیران مساجد و هیئات مذهبی، شاعران و نوحه خوانان و امام جمعه در برپایی باشکوه مراسم سوگواری امام حسین قابل ستایش می باشد.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه