logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

به همت کارآفرین زابلی؛

اشتغالزایی پنج نفری با پرورش دام/ اقتصاد مقاومتی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی

اشتغالزایی پنج نفری با پرورش دام/ اقتصاد مقاومتی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی
اقتصاد مقاومتی واژه ای گهربار و ارزشمندی است که با به کار گیری آن در عمل می توان مشکلات اقتصادی فعلی کشور را رفع و با اتکا به تولید داخلی، وابستگی به کشورهای خارجی را کاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ با افزایش سطح تحصیلات در بین قشر جوان، به رغم کاهش فرصت های استخدام در جامعه ی فعلی، همچنان همگان چشم به استخدام های دولتی داشته و داشته ها و استعدادهای خود را به فراموشی سپرده اند در حالی که با اندک پشتکار و اعتماد به نفس می توان علاوه بر خود برای دیگران نیز به طور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرد.

از دیرباز یکی از اصلی ترین و مهم ترین مشاغل در منطقه سیستان دامداری بوده که در طی سال های اخیر با خشکسالی های متداول این شغل کمرنگ شده و شمار زیادی از دامداران برای امرار معاش به سایر شهرها کوچ کرده اند اما در این بین افرادی نیز وجود دارند که همچنان امیدوارانه شغل آبا و اجدادی خود را ادامه داده و زمینه های امرار معاش خود و سایرین را فراهم می آورند.

خبرنگار اوشیدا به سراغ یکی از کارآفرینان سیستانی رفته که در منطقه شیب آب به دامداری اشتغال داشته و تنها از این راه کسب درآمد می کند.

خشکسالی های اخیر تامین علوفه و خوراک دام را با مشکل مواجه کرده است

کارآفرین زابلی عنوان کرد: با تداوم خشکسالی در منطقه و کاهش فرصت های شغلی پس از مشورت با اعضای خانواده و دوستان، تمامی سرمایه ی خود را صرف دامداری کرده تا از این طریق مشکلات موجود رفع شود.

محمد رضا دهقان به خبرنگار اوشیدا گفت: از یک سال قبل با افزایش مشکلات اقتصادی با دریافت وام ۱۰ میلیون تومانی از بسیج سازندگی و داشتن سرمایه اولیه هفت میلیون تومانی اقدام به خرید چند راس دام سبک و سنگین و ایجاد جایگاه برای نگهداری آنان کردم.

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها منبع درآمد خانواده ام دامداری می باشد که در این راستا با این کار ایجاد اشتغال برای خود و چهار تن از اعضای خانواده خود کرده ام.

دهقان با بیان اینکه، شیر گاوها را هر روز به فروش می رسانم تصریح کرد: معمولا گاوها و گوشفندان را پس از پروار به فروش رسانده و سود حاصله را صرف خرید دام دیگری می کنم.

وی تاکید کرد: متاسفانه در طی سال های اخیر با خشکسالی های متوالی وضعیت معیشتی برای دامداران و کشاورزان بسیار سخت شده که در این راستا شمار زیادی به شهرهای دیگر کوچ کرده اند و اندک دامدار و کشاورز باقیمانده نیز به سختی روزگار می گذرانند.

کارآفرین سیستانی خاطرنشان کرد: خشکی بستر هامون و کمبود آب سبب کاهش علوفه و خوراک دام سبب افزایش قیمت خوراک آنان شده بنابراین سوددهی را در پرورش دام کاهش داده است.

وی ابراز داشت: جوانان سیستانی با نشستن در خانه و در انتظار استخدام ماندن تنها عمر خود را تباه می سازند بنابراین با اراده و مشورت با اهل فن و توکل بر خدا به دنبال ایجاد اشتغال برای خود باشند تا از این طریق با پای گذاشتن در راه اقتصاد مقاومتی به برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی کمک کنند.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
, اوشیدا,
,
,
,
,
,
, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه