اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

«ریزگردها» بالاخره جزء آلودگی هوای شهرها به حساب آمد/ آیا با «اصلاح لایحه آلودگی هوا» مردم کمتر خاک می‌خورند؟

«ریزگردها» بالاخره جزء آلودگی هوای شهرها به حساب آمد/ آیا با «اصلاح لایحه آلودگی هوا» مردم کمتر خاک می‌خورند؟
با گذشت 20 سال از قانون مربوط به جلوگیری از آلودگی هوا و وجود برخی خلاء های قانونی این لایحه در مجلس، کلیات آن پس از سال ها تصویب شد تا ریزگردها هم بالاخره جزء آلودگی هوا محسوب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب: جلیل مختار یکی از سه نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی از تصویب کلیات «لایحه اصلاح آلودگی هوا» در صحن علنی مجلس خبر داد.

به گفته وی این اصلاحیه پس از گذشت سه سال همچنان بدون انجام باقی مانده بود تا اینکه با همکاری کمیسیون کشاورزی که بر روی آن انجام شد این لایحه به صحن مجلس آورده شد و در صحن مجلس نیز دفاعیات خوبی از آن انجام و کلیات آن به تصویب رسید.

مختار اظهار کرد: برای نخستین بار در یک قانون، «ریزگردها» به عنوان یکی از عوامل آلودگی هوا در نظر گرفته شد و برای آن نیز قوانین و مقرراتی مصوب شد.

با گذشت 20 سال از قانون مربوط به جلوگیری از آلودگی هوا و وجود برخی خلاء های قانونی این لایحه در مجلس، کلیات آن پس از سال ها تصویب شد تا ریزگردها هم بالاخره جزء آلودگی هوا محسوب شود.

جلیل مختار که سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس دهم هم است می گوید در این لایحه جامع مبارزه با آلودگی هوا که ریزگردها هم جزئی از آن محسوب می شود، وظایف مختلفی برای سازمانها و وزارتخانه های مربوطه مشخص شده و هر کدام از این سازمانها به صورت تکلیفی باید مسائل و قضایا را رعایت و وظایف مربوطه را به انجام برسانند.

به گزارش رهیاب، هر چند نماینده مردم آبادان در مجلس معتقد است که پس از آنکه این لایحه به صورت قانون درآمد، در زمینه تخصیص اعتبارات و شرح وظایف سازمانها و وزارتخانه ها نیز پرداخته خواهد شد ولی با این وجود باید دید گره ای که چندین سال است مشکل ساز شده و مردم 18 استان به ویژه خوزستان را درگیر خاک و ریزگردها کرده است باز خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه