اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هفت چشمه گزارش می دهد:

جشنواره فرهنگی-ورزشی کودکان مهدکودک و پیش دبستانی در اردل برگزار شد

جشنواره فرهنگی-ورزشی کودکان مهدکودک و پیش دبستانی در اردل برگزار شد
به مناسبت هفته تربیت بدنی و هفته کودک جشنواره فرهنگی-ورزشی کودکان مهدکودک و پیش دبستانی با حضور برخی از مسئولین در ورزشگاه تختی شهر اردل برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا ولی پور سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان اردل در حاشیه این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه گفت: این جشنواره به مناسبت هفته تربیت بدنی و هفته کودک و سلامت با  شعار "کودک، ورزش و تندرستی "با شرکت مهدکودکها و پیش دبستانی های سطح شهر اردل  و با حضور معاون محترم فرماندار، رؤسای ادارات شهرستان و مربیان ورزشی در زمین چمن شهر اردل برگزار شد و کودکان با پیاده روی از مهدهای کودک و پیش دبستانی های خود و پخش تراکت هایی در خصوص شعار جشنواره در طول مسیر با حرکتی نمادین بر تغییر سبک زندگی با نگاهی عمیق به نقش مهم ورزش در ارتقاء ضریب سلامتی تأکید کردند و  خواستار توجه بیشتر به سلامتی و ورزش کودکان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه,
, ,

ولی پور افزود: با توجه به اینکه ورزش یک نیاز ضروری در برنامه  کاری، تفریحی و اوقات فراغت هر خانواده ایرانی می باشد هدف از برگزاری این جشنواره را آشنا کردن کودکان از سنین پایین با محیط های ورزشی و ترغیب آنان به ورزش کردن دانست و از مسئولین خواست نسبت به ترویج فرهنگ ورزش در شهرستان و بویژه بحث استعدادیابی  اهتمام ویژه داشته باشند.

,
, ,

وی همچنین ضمن تقدیر و تشکر از حضور مسئولین در این محیط ورزش  در کنار کودکان این موضوع را  امری  مثبت خواند و آن را مایه دلگرمی و تشویق کودکان به ورزش و تندرستی دانست .

رحم خدا صفری معاون فرماندار شهرستان اردل نیز در این جشنواره با حضور در میان کودکان و همدلی با آنان  به زبان کودکانه از آنان خواست تا همیشه ورزش کردن را جدی بگیرند و نسبت به وعده صبحانه و خوردن غذاهای مقوی توجه بیشتری داشته باشند.

,
,
,


, ,
, ,
, ,

در ادامه مراسم مربیان ورزشی با ساماندهی  کودکان و اجرای نرمشهای صبحگاهی باعث نشاط و شادی در میان آنها شدند ودرنهایت با انجام پذیرایی سالم (شیر و خرما) به کودکان یادآوری شد که خوردن غذاهای سالم و مقوی یکی از نکات مهم و ضروری در رشد آنها می باشد و سپس با  اهدای جوایزی به آنان جهت ایجاد ذهنیتی مثبت و خوش  نسبت به محیط های ورزشی این مراسم به پایان رسید.

انتهای پیام

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه