اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی:

پلیس فتا خراسان شمالی بدنبال عاملان انتشار نامه جعلی منتسب به استاندار/ تغییر در سطح فرمانداران و بخشداران

پلیس فتا خراسان شمالی بدنبال عاملان انتشار نامه جعلی منتسب به استاندار/ تغییر در سطح فرمانداران و بخشداران
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی با اشاره به حواشی انتصاب فرماندار اسفراین از ورود پلیس فتا استان به موضوع انتشار نامه جعلی منتسب به استاندار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصر اترک ، محمد تقی ایرانی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی در نشست با خبرنگاران استان به مناسبت نکوهداشت هفته پدافند غیر عامل در محل استانداری اظهار کرد: هم اکنون این فرمانداری با حکم سرپرستی اداره می شود و برنامه ما این است که فرماندار با حکم قطعی درآنجا مستقر شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , عصر اترک,  ، محمد تقی ایرانی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی در نشست با خبرنگاران استان به مناسبت نکوهداشت هفته پدافند غیر عامل در محل استانداری اظهار کرد: هم اکنون این فرمانداری با حکم سرپرستی اداره می شود و برنامه ما این است که فرماندار با حکم قطعی درآنجا مستقر شود .,

ایرانی اظهارداشت: عده ای به اسم استاندار درشبکه ها متنی را گذاشته اند و جعل کرده اند، که اصلا استاندار از این موضوع خبر نداشتند ومتنی هم که گذاشته شده در حد ادبیات یک استاندار نیست.
وی گفت: درانتصاب فرماندار شاخص  ما براساس  شاخص های اداری است و قطعا در حمایت از مردم اسفراین سعی خواهیم کرد فرمانداری باتجربه و توانمند و در راستای سیاست های دولت دراین شهر مستقر کنیم.

,
,

وی تصریح کرد: بتغییراتی را در فرمانداری‌ها و بخشداری های خراسان شمالی هم داشته و این موضوع اکنون در دستور کار ما قرار دارد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر افزایش و توان پدافند غیر عامل در مقابل دشمنان اسلام ، اظهارکرد: دشمن در تمام حوزه ها ورود پیدا کرده  و تهدید دشمن براین بود که جمهوری اسلامی ایران بدنبال تولید بمب اتمی است.
وی افزود: با تدابیر اندیشمندانه مقام معظم رهبری و حضور ریاست جمهور این تهدید دشمن به فرصت تبدیل شد و امروز اثرات برجام را در شرایط پیرامونمان و به تدریج خواهیم دید .
معاون استاندار ادامه داد: درحال حاضر دنیا و استکبار جهانی متوجه شدند با تمام تلاش ها و تهدیداتی که علیه ایران بکار بردند نتوانستند موفق شوند.
ایرانی با اشاره به آغاز این هفته از یکم آبان تا هشتم آبان گفت: تغییر سبک زندگی، تغییرنگاه به دنیا، هستی و اعتقادات که از سوی دشمن نشانه گرفته شده است و پدافند غیر عامل آموزش های  متقابل با این تهدیدات است که به آحاد ملت داده می شود.
وی اقتصاد را از حوزه های عنوان کرد که دشمن به وسیله آن بدنبال ضربه به کشور است و گفت: بحث اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد بهترین گزینه و روش برای مقابله با دشمن است.
معاون سیاسی امنیتی استاندارخراسان شمالی با تاکید براین که امروز به برکت خون شهیدان و جنگ 8 ساله دفاع مقدس و انقلاب توانستیم تمامیت ارضی کشور را حفظ کنیم، گفت: با قدرت اقتدار نیروهای نظامی و مسلح در مقابل همه قدرت های دنیا ایستادیم و توانستیم از فضای تنگی که پیرامون ما ایجاد شده بود عبور کنیم و با دنیا در تعامل باشیم.
وی اظهار کرد: هیچ جایی به اندازه کشور ایران امن نیست و الان سرزمین ایران عین گلستانی شده که برای حضرت ابراهیم خداوند فراهم کرد و براین اساس ما باید مدیون خون شهدا و تدابیر اندیشمندانه مقام معظم رهبری باشیم.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه