logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم فریدونکنار و بابلسر در مجلس شورای اسلامی:

مشکلات اقتصادی مهم‌ترین چالش مردم است/در حال حاضر رفاهی در سفره‌های مردم دیده نمی‌شود

مشکلات اقتصادی مهم‌ترین چالش مردم است/در حال حاضر رفاهی در سفره‌های مردم دیده نمی‌شود
نماینده مردم فریدونکنار و بابلسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی مهم‌ترین چالش مردم است گفت: در حال حاضر رفاهی در سفره‌های مردم دیده نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ولی الله نانواکناری درباره اتفاقات اخیر در مجلس و در گفت‎وگو با خبرنگار بصیرنیوز، اظهار کرد: آقای فانی با امضای چند نفر از نمایندگان مواجه شدند و سپس استعفا دادند و رئیس جمهور نیز با این استعفا موافقت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

وی افزود: لازم بود تا در کابینه دولت تحولاتی ایجاد می‌شد که از مهم‌ترین موضوعات نیز آموزش و پرورش بود چراکه همکاران آموزش و پرورش اندکی در این مورد نگران بودند.

نماینده مردم فریدونکنار و بابلسر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از آنجایی که وظیفه مجلس نظارت بر همه نهادها و سازمان‌ها است و از جمله ابزار اقدامات نظارتی مجلس نیز این است تا هنگامی که وزرا کارایی لازم را ندارند استیضاح انجام شود.

نانواکناری با بیان اینکه اختلاس و جابجایی حساب‌ها را نباید موازی با برجام قرار داد، گفت: باید با اختلاس و فسادهای مالی مبارزه شود و در کمیسیون اصل نود با قوت و دقت با این موضوع برخورد شود تا عبرتی برای دیگران باشد.

وی تصریح کرد: در زمینه برجام باید پیگیری انجام شود تا آمریکا و سردمداران آن موظف به اجرای آن باشند و همچنین این مسئله باید با ارتباطات دموکراسی به قدرت پیش رود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در شرایط فعلی که در سال پایانی دولت یازدهم هستیم، دولت‌مردان باید اقدامات مثبتی از خود نشان دهند و نیز مجلس هم در این مدت کوتاه اقدامات نظارتی خود را به درستی انجام دهد.

نانواکناری همچنین درباره اقدامات مثبت دولت با بیان اینکه دولت در این دوره با مهار تورم اقدام قابل قبولی را انجام داد، خاطرنشان کرد: متاسفانه نرخ بیکاری بسیار بالا است و مردم نگران هستند و همچنین مشکلات اقتصادی از جمله مهم‌ترین بخش از چالش مردم است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر رفاهی در سفره‌های مردم دیده نمی‌شود و سفره‌های مردم بزرگ‌تر نشد که در برخی موارد کوچک‌تر هم شد.

نماینده مردم فریدونکنار و بابلسر در مجلس شورای اسلامی گفت: نگرانی امروزمان اشتغال است که درصد زیادی از تحصیل کرده‌ها بیکار هستند و همچنین نگاه ویژه به گروه ضعیف جامعه که باید به آن توجه شود.

نانواکناری درباره نقش رسانه، اشاره کرد: نقش رسانه می‌تواند اقدام پیش‌گیرانه باشد و اگر رسالت خبری درست انجام شود می‌تواند برای جامعه پیشرفت ایجاد کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه