اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کوهرنگ

13 آبان بهترین فرصت نشاط و آمادگی ملت ایران در مبارزه بی امان با امریکاست

13 آبان بهترین فرصت نشاط و آمادگی ملت ایران در مبارزه بی امان با امریکاست
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کوهرنگ گفت: 13 آبان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" بهترین فرصت و مناسبت برای اعلام پویایی، نشاط و آمادگی ملت بیدار و بیدارگر ایران اسلامی در این مبارزه بی امان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رسول احمدی میرقائد، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کوهرنگ در گفتگو با خبرنگار کوهرنگ خبر اظهار کرد: مبارزه با استکبار، ویژگی انسان های با عزت و صاحب کرامت است، چراکه آنچه استکبار مورد هجمه قرار می دهد ارتباط مستقیم با عزت و کرامت انسان ها دارد.

رسول احمدی افزود: همه می دانند که امروز امریکا محور خوی و عمل استکباری است و همواره کرامت انسان ها، جان، مال و امنیت بشریت در آتش زیاده خواهی های او و هم پیمانانش سوخته است.

وی بیان کرد: امریکا بزرگترین نماد استکبار و شیطان بزرگ زمان است و به دلیل همین خوی شیطانی اوست که رهبر معظم انقلاب با استدلال منطقی، آمریکامحور و مصداق اتم استکبار معرفی کردند که با یارگیری از میان خرده مستکبران و صهیونیسم بین الملل پیچیده ترین شرایط رویارویی را با جبهه حق و جویندگان کرامت، حقوق و عزت انسانی را بوجود آورده اند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کوهرنگ در ادامه گفت: مسیر عزتی که امام عظیم الشان با انقلاب اسلامی برای جهانیان ترسیم کرد با هدایت خلف شایسته اش به بالاترین سطح قوت و عظمت رسیده و امروز پرچمدار بزرگ عزت بشری، حضرت آیت الله امام خامنه ای (مدظله العالی) و امت او در سراسر جهان فریاد بلند امام را رساتر از همیشه به گوش جهانیان می رساند.

احمدی تصریح کرد: 13 آبان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" بهترین فرصت و مناسبت برای اعلام پویایی، نشاط و آمادگی ملت بیدار و بیدارگر ایران اسلامی در این مبارزه بی امان است.

وی گفت: ملت بزرگ ایران با تاکید بر حضور جدی و معتقدانه در صفوف مجاهدان جهاد کبیر 13 آبان 1395 را روز نمایش عزت خواهی و قدرتمندی خود در برابر استکبار جهانی و در راس آن امریکای مستکبر قرار داده و با غریو فریاد های "مرگ بر امریکا و مرگ بر استکبار" اثبات خواهند کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کوهرنگ افزود: سازماندهی و برنامه ریزی برگزاری مراسم و اقدامات فرهنگی، تبلیغی و رسانه ای روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در شهرستان کوهرنگ انجام شده است.

احمدی تصریح کرد: مهمترین هدف از 13 آبان امسال با توجه به شرایط کنونی (تقابل استکبار با انقلاب و ایران اسلامی) برگزاری هرچه باشکوه تر برگزار کردن این مراسم است.



انتهای پیام/610ک

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه