اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همسر شهید مدافع حرم:

با بصیرت و شناخت کامل به مسائل اعتقادی و مذهبی عمل کنید

با بصیرت و شناخت کامل به مسائل اعتقادی و مذهبی عمل کنید
همسر شهید مدافع حرم خطاب به دانش‌آموزان گفت: همواره حجاب خود را رعایت کرده و با بصیرت و شناخت کامل به مسائل اعتقادی، دینی و مذهبی عمل کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   صبح قزوین، فرزانه سیاهکالی مرادی، همسر شهید مدافع حرم "حمید سیاهکالی مرادی" در مراسمی که پیش از ظهر امروز(پنج‌شنبه) به منظور تداوم تاثیرگذاری اردوی راهیان نور دانش‌آموزی در سالن اجتماعات گلزار شهدای قزوین برگزار شد، اظهار کرد: "حمید سیاهکالی مرادی" متولد اردیبهشت ماه سال 68 بود که 5 آذر ماه سال گذشته در 26 سالگی به درجه رفیع شهادت رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: 21 مهرماه سال 91 و در روز دحوالارض صیغه محرمیت بین ما جاری شد همه زندگی ما موقع خواستگاری، صیغه و عقد خیلی ناخودآگاه و بدون برنامه ریزی با لحظه اذان مغرب مصادف شد و پس از برگزاری مراسم خاکسپاری شهید نیز، زمانیکه صدای اذان ظهر به گوشم رسید خاطره همه لحظاتی که در زندگی مشترکمان با لحظه اذان تلاقی شده بود در ذهن من ترسیم شد. 
همسر شهید مدافع حرم خاطرنشان کرد: شهید سیاهکالی مرادی، مربی، داور استانی کاراته و مربی دفاع شخصی بود و سطح سه پزشک یاری را نیز گذرانده و همچنین دارای 2 مدرک کارشناسی بودند و همانطوری که مقام معظم رهبری فرموده بودند یک جوان باید در زمینه تحصیل، تهذیب و ورزش کوشا باشند وی نیز همین‌طور عمل کرد. 
همسر شهید مدافع حرم خاطرنشان کرد: بسیاری از ما سوال می‌کنند که چرا شهدای مدافع حرم به سوریه رفتند، آنها جوان بودند و بهتر بود کسانی دیگر جای آنها می‌رفتند و یا اینکه خودِ مردم و ارتش سوریه باید از کشور خود دفاع کنند. 
وی عنوان کرد: باید بگویم که شهید سیاهکالی مرادی کاملا داوطلبانه اعزام شد و به اندازه‌ای تعداد داوطلبان در سپاه استان زیاد بود که برای هر دوره اعزام، قرعه کشی انجام می‌شد که اسم شهید، برای بار اول در قرعه کشی درنیامد بار دوم نیز پرواز لغو شد و بار سوم اعزام شدند که به شهادت رسیدند. 
سیاهکالی مرادی تصریح کرد: از همان سنین نوجوانی ارزش زیادی برای شهدا قائل بودم و دوست داشتم که در دوران دفاع مقدس زندگی می‌کردم از این رو همواره زندگینامه شهدا را مورد مطالعه قرار می‌دادم و در نظر داشتم که سیره و زندگی شهدا را در زندگی مشترک خود پیاده کنم. 
وی عنوان کرد: شهید سیاهکالی مرادی انسانی راستگو و صادق بوده و به نماز اول وقت اهمیت زیادی می‌داد، بسیار مهربان بود و به والدین خود احترام فراوانی می‌گذاشت همچنین حیای چشم زیاد داشت و هرگز به صورت نامحرم نگاه نمی‌کرد و همانطور که در احادیث آمده فردی که از چشم خود مراقبت کند نورانیت در ظاهر او پدیدار می‌شود به عقیده من در مورد شهید سیاهکالی مرادی نیز مصداق داشت. 
سیاهکالی مرادی تصریح کرد: همسران شهدا در تمام طول روزهای پس از شهادت همسرشان و در همه روزهای سخت و مشقت بار، فقط و فقط خداوند است که آنها را یاری می‌کند و همیشه این حدیث در گوش جانمان زمزمه می‌شود که خداوند، جانشین شهید برای خانواده و منزل اوست و همین موضوع مایه آرامش ما می‌شود. 
همسر شهید مدافع حرم در پایان خطاب به دانش‌آموزان بیان کرد: همواره حجاب خود را رعایت کرده و با بصیرت، مطالعه و شناخت کامل نسبت به مسائل اعتقادی، دینی و مذهبی عمل کنید.

انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه