اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری:

ارتباط با کشورهای دیگر نباید موجب نفوذ دشمن به داخل شود/ مشکلات اقتصادی ناشی از عدم‌مدیریت است

ارتباط با کشورهای دیگر نباید موجب نفوذ دشمن به داخل شود/ مشکلات اقتصادی ناشی از عدم‌مدیریت است
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: ایران باید به دنبال ارتباطی سالم با همه دنیا باشد اما ارتباط آن نباید موجب نفوذ دشمن در درون شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، آیت‌الله علی معلمی در خطبه‌های امروز نماز جمعه قائم‌شهر با بیان اینکه هشت نفر از نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور تذکر دادند درباره تجدیدنظر در اجرای برجام به دلیل نقض طرف مقابل یعنی آمریکا، اظهار کرد: رییس‌جمهور در اجلاسی در زمینه صادرات بیان کرد «پیشرفت‌های برخی از کشورهای درحال توسعه که این موفقیت‌ها را در صادرات دارند بر اثر رابطه با آمریکا است»، اما باید توجه شود که علاوه بر آمریکا، کشورهای دیگر نیز در این مورد می‌توانند در زمینه‌های مختلف موثر باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: ایران باید به دنبال ارتباطی سالم با همه دنیا باشد اما ارتباط آن نباید موجب نفوذ دشمن در درون شود.

امام جمعه قائم‌شهر تصریح کرد: آمریکا وعده داده بود که بعد از اجرایی شدن برجام همه تحریم‌ها را بردارد اما مسئولان گفتند همچنان کارشکنی در امور بانکی وجود دارد بنابراین چرا مسئولان برای حل اصل مشکل به دنبال اختلاف و تفرقه هستند؟

معلمی با اشاره به اینکه در درون همگان می‌خواهند دولت موفق شود و عدم توفیق ضرر برای نظام است، گفت: فردی که می‌خواهد وارد عرصه مدیریت شود باید اصلی را بداند که می‌تواند یا نمی‌تواند، و اگر نتوانست با جوانمردی و صداقت حرف بزند و فرافکنی نکند.

وی یادآور شد: با توجه به فسادهای مالی و حقوق‌های کلان که در دولت وجود دارد، به دلیل مشکل قطع‌نامه برجام نیست و این مشکل داخلی و مدیریت است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: باید به این نکته توجه کرد که انتخابات آیا باید فردمحوری باشد یا تمرکز تیمی، بلکه باید در انتخابات به جریان‌هایی توجه شود.

معلمی با اشاره به اینکه درحال حاضر چند وزیری که عزل شدند بدون اینکه به سوال و جواب توجه شود و بر آن سرپوش گذاشته شد، تصریح کرد: وزیر فرهنگ باید به دولت پیشنهادات درست بدهد و فرهنگ ناب محمدی را گسترده کند، بنابراین وزیر فرهنگ نباید افکار مخرب را مشوق باشد.

وی گفت: نفوذ در جاهایی آرام و بی‌صدا است، وزرات فرهنگ وقتی از بیت‌المال استفاده می‌کند باید حافظ فرهنگ انقلاب باشد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، افزود: اشکال در برنامه‌ها و نگرش‌ها است و اگر وزیری نتوانست برنامه‌ها را درست اجرا کند نباید کنار گذاشته شود بلکه باید برنامه را تغییر داد و ویرایش کرد.

این نماینده، مشکلات مسائل اقتصادی را از مسائل فرهنگی بیشتر دانست و بیان کرد: در جامعه همه مردم به دنبال ایجاد تحولی اقتصادی از بخش‌های مختلف دولتی برای آنان هستند اما متأسفانه اقدامی انجام ندادند.

وی در پایان با اشاره به شهادت حسین فهمیده که این روز را روز نوجوان و روز بسیج دانش‌آموزی نام‌گذاری کردند، یادآور شد: بسیج دانش‌آموزی فضایی بسیار با برکت است و خانواده‌ها باید فرزندان خود را تشویق کنند برای پیوستن به بسیج که هم کمک به بسیج و نیز ادب و تقوا است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه