اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اقتصاد مقاومتی در اربعین

امسال برای زیارت اربعین دلار نخریم/ارزش و آقایی دلار را باید در اربعین شکست/

امسال برای زیارت اربعین  دلار نخریم/ارزش و آقایی دلار را باید در اربعین شکست/
به عنوان آغازی بر حذف دلار از مبادلات ایران و جهان اسلام، زائرین ایرانی اربعین امسال برای مخارج خود (و یا حتی مبالغ احتیاطی همراه) دلار خریداری نکنیم و تنها از ریال ایران و یا دینار عراق استفاده کنیم.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به عنوان آغازی بر حذف دلار از مبادلات ایران و جهان اسلام، زائرین ایرانی اربعین امسال برای مخارج خود (و یا حتی مبالغ احتیاطی همراه) دلار خریداری نکنیم و تنها از ریال ایران و یا دینار عراق استفاده کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مهمترین ابزار رئیس استکبار جهانی (آمریکا) در سلطه اقتصادی بر کشورهای جهان دلار است؛ این کشور در یک دوره 26 ساله پس از جنگ جهانی دوم با سوء استفاده از اعتماد کشورهای جهان به دلار، اقدام به ترویج پول ملی خود به عنوان معیار بین المللی مبادلات مالی کرد، با تعهد به حفظ برابری ارزش دلار در مقابل طلا. اما این رییس جمهور خیانتکار این کشور در سال 1971 اعلام کرد که دیگر در مقابل دلار حاضر به پرداخت طلا نیست و از آن پس دلار رسما پشتوانه خود را از دست داد.
,
 
,
اما تداوم استفاده از دلار در معاملات بین المللی (توسط کشورهای صادرکننده و واردکننده ای که هیچکدام دلار پول رسمی شان نیست!) باعث تداوم اعتبار این پول بدون پشتوانه شد و آمریکا به پشتوانه اعتباری که کشورهای دیگر به پولش بخشیده اند، سالانه یک هزار میلیارد دلار پول بدون پشتوانه روانه اقتصاد جهانی می کند و به همین میزان از تولیدات ملت ها را در مقابل هیچ! تملک می کند امری که عنوان دقیق تر آن در ادبیات اخلاقی "دزدی" است.
,
 
,
لازم است همه کشورهای جهان بی توجه به دلار آمریکا، اقدام به انجام مبادلات با پول های ملی خود (پول های مبدا و مقصد) نمایند و دلار بی پشتوانه را حذف کنند و شایسته است آغاز این امر مهم از کشورهای اسلامی باشد و ما در ایران انقلابی و اسلامی پیشگام باشیم و گام اول این اقدام امسال توسط میلیون ها زائر ایرانی اربعین رقم خواهد خورد.
,
 
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه